ΕΣΠΑΑΑ

Ειδήσεις

 

Η ΕΣΠΑΑΑ τελειώνοντας την αγωνιστική της δραστηριότητα πραγματοποίησε την Τρίτη 4 Ιουλίου με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά Beach Volley Junior Regional της Κ19 Εφήβων/Νεανίδων – Κ17 Παίδων/Κορασίδων στο ANIMA CLUB.  

Με σύμμαχο τον καιρό στις προσπάθειες τους οι αθλητές/αθλήτριες πραγματοποίησαν  όμορφα και δυνατά παιχνίδια. Έγιναν 38 αγώνες και έλαβαν μέρος 38 αθλητές στα τρία γήπεδα των υπέροχων εγκαταστάσεων. Πρωταθλητές στην κατηγορία Παίδων αναδείχθηκαν οι Καφούρος Ι. – Μπουγάτσος Δ. και στην κατηγορία Εφήβων Οικονομόπουλος  Χ. – Παλαιολόγος  Δ. Στην κατηγορία των Κορασίδων οι Ζαρκάδα Αδ.- Λουκά Αμ. και των Νεανίδων οι Μολδοβανίδη Χ.- Μάγγελ Δ. Στο τουρνουά παρευρέθησαν ο πρόεδρος της ΕΣ.Π.Α.Α.Α  Αλλαγιάννης Κώστας και ο γενικός γραμματέας της ΕΣ.Π.Α.Α.Α Σύλλας Χρήστος. Στους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια και μοιράστηκαν πλούσια δώρα από τους χορηγούς όπως: μπάλες Gala, γυαλιά uvex, βερμούδες από VOLLEY PLUS και σε όλους τους συμμετέχοντες αγωνιστικά μπλουζάκια DANI SUN CARE.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣ.Π.Α.Α.Α ευχαριστεί τον κ. Παύλο Μπελιγράτη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και την υπέροχη φιλοξενία καθώς και τον φυσικοθεραπευτή Φώτη Ξένο για τις υπηρεσίες του. Τους χορηγούς Gala, uvex, VOLLEY PLUS και DANI SUN CARE για την υποστήριξη τους στην διοργάνωση. Επίσης τους διαιτητές που συμμετείχαν Αμερικάνου Ειρήνη, Βατικιώτη Βέτα, Κατερλή Χριστίνα, Κυργιαλάνη Βίκυ, Λιδωρικιώτη Έλενα και Ράντσιου Παναγιώτα καθώς και όλους του αθλητές/αθλήτριες και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα βρίσκονται εδώ