ΕΣΠΑΑΑ

Ειδήσεις

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Διαθεματική Διάλεξη Πετοσφαίρισης με θέμα «Πρωταθλητισμός και Αθλητικό Ιδεώδες» με τη συμμετοχή μερικών από τους σπουδαιότερους αθλητές της  χώρας μας.

Στη διάλεξη συμμετείχαν ο Σπύρος Γιαννιώτης (Ολυμπιονίκης Κολύμβησης), ο Περικλής Ιακωβάκης (Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου), ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης (Πανευρωπαϊκος Πρωταθλητής Πετοσφαίρισης) και η κ. Αφροδίτη Μέντζου (Αθλητική Διατροφολόγος της Εθνικής Ομάδας Στίβου) με συντονιστή τον Γιάννη Φάκα-τεχνικό διευθυντή του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε προβολή βίντεο από τις σπουδαιότερες στιγμές στην πορεία των αθλητών με το ακροατήριο πότε να συγκινείται και πότε να ενθουσιάζεται χειροκροτώντας με πάθος τις όμορφες στιγμές των αθλητών.

 

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν σε θέματα του αθλητισμού όπως ο πρωταθλητισμός σε νεαρές ηλικίες, ο ρόλος της οικογένειας, η διατροφή των αθλητών κ.α.. και διηγήθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικές τους εμπειρίες. Ακολούθησε δημόσια συζήτηση με αθλήτριες, γονείς και προπονητές.