ΕΣΠΑΑΑ

Ειδήσεις

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ., με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους του βόλεϊ να παρακολουθήσουν το Final 4 Κυπέλλου Γυναικών 2016-2017, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» (4 & 5 Μαρτίου 2017), αποφάσισε να επιτρέψει την ελεύθερη είσοδο στην διοργάνωση στα Σωματεία-Μέλη της.

Συγκεκριμένα, κάθε Σωματείο – Μέλος της ΕΟΠΕ, θα έχει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους:

·       Αθλητές/Αθλήτριες Μέλη των Ομάδων τους (οι ενήλικοι αθλητές/αθλήτριες εφόσον έχουν εκδώσει Δελτίο μέχρι 16.2.2017)

·       τους Γονείς-Κηδεμόνες τους (εως ισο αριθμό με αυτό των αθλητών/αθλητριών που θα δηλωθούν)

·       τους Προπονητές των Σωματείων

·       στα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων.

 

Τα Σωματεία που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την διοργάνωση, θα πρέπει να αποστείλουν την συνημμένη αναλυτική κατάσταση στην ΕΟΠΕ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)  μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017, σημειώνοντας όλα τα στοιχεία που απαιτούνται καθώς και τις ημερομηνίες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Η τελική κατανομή των εισιτηρίων ανά σωματείο θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των αιτήσεων προεγγραφής, ενώ θα τηρηθεί και σειρά προτεραιότητας.

 

Τέλος, ελεύθερη είσοδο θα έχουν και οι Μη εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες που βρίσκονται στο Αρχείο Μητρώου της ΕΟΠΕ, καταθέτοντας και αυτοί Φόρμα Προεγγραφής μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

 

Συνημμένα θα βρείτε τις καταστάσεις που πρέπει να συμπληρωθούν οι οποίες πρέπει να επιστραφούν μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήλωση σωματείου

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση