CEV FIVB Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ΕΣΑΠ
Χορηγοί
Mediteraneo

To Mediterraneo Hospital είναι ένα πρότυπο διαγνωστικό, χειρουργικό και νοσηλευτικό κέντρο δυναμικότητας 164 κλινών.
Ανεγέρθηκε το 2000 και μέσα στο 2010 ολοκληρώθηκε μεγάλη επέκταση και πλήρης ανακαίνιση της υπάρχουσας μονάδας, με τελικό αποτέλεσμα την δημιουργία ενός μοντέρνου νοσοκομειακού χώρου.
Σε 12.000 τ.μ. αναπτύσσονται σύγχρονοι χώροι υψηλής αισθητικής, ιατρικός εξοπλισμός αιχμής, εντυπωσιακές εγκαταστάσεις υποδομής.
Το Mediterraneo Hospital διαθέτει ευρύχωρα κλιματιζόμενα δωμάτια, κυρίως δίκλινα, μονόκλινα, lux και σουίτες.
Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στην άνεση και τη λειτουργικότητα, ενώ οι διακοσμητικές επιλογές με τις κατάλληλες χρωματικές αποχρώσεις και τους κομψούς συνδυασμούς δημιουργούν την αίσθηση ενός ευχάριστου, φιλικού χώρου, διακριτικά «νοσοκομειακού».

Ιστότοπος: http://www.mediterraneohospital.gr/
Bodytalk

H BODYTALK ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1996, με στόχο να εισάγει την μόδα και την κομψότητα στον κόσμο των σπόρ.
Μέσα σε αυτά τα 18 χρόνια, είδαμε ραγδαίους ρυθμούς  ανάπτυξης, δημιουργώντας στη Αθήνα και πανελλαδικά το αποκλειστικό δίκτυο BODYTALK BRAND STORES.
Στόχος μας, να βρίσκει ο καταναλωτής τις πλήρεις συλλογές σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο που απoπνέει τις αξίες του brand.
Επιλέγοντας πάντα, στρατηγικά σημεία των τοπικών αγορών, εξασφαλίζουμε έντονη προβολή, μέγιστη επισκεψιμότητα και αναγνωρισιμότητα του brand.
Με 400 πελάτες χονδρικής σε 7 χώρες, 35 αποκλειστικά καταστήματα και περισσοτέρους από 120 υπαλλήλους, καταφέραμε να γίνουμε συνώνυμοι διεθνώς της έννοιας....SPORTY SIDE OF FASHION.
Καθημερινά παρακολουθώντας τις νέες μεθοδολογίες και τεχνολογικές εξελίξεις, σχεδιάζουμε νέες πρωτοποριακές συλλογές και αποτελεσματικές ενέργειες marketing. Οι επενδυτικές μας στρατηγικές δίνουν προτεραιότητα στο ανθρώπινο δυναμικό,  που είναι η καρδιά και η ψυχή της BODYTALK.

Ιστότοπος: https://www.bodytalk.com/el-gr/
Blue Star Ferries

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους επιβάτες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, περιορίζοντας παράλληλα όποιες επιπτώσεις μπορεί να έχει η λειτουργία των πλοίων, όπως κάθε άλλη ανθρώπινη δραστηριότητα άλλωστε, στο περιβάλλον.

Η πολιτική της εταιρείας για την ελάχιστη επιβάρυνση του περιβάλλοντος από τη λειτουργία των πλοίων της επιτυγχάνεται μέσα από ένα συνδυασμό ενεργειών:

  • Εξασφάλιση και διατήρηση της υψηλής απόδοσης κατά τη λειτουργία των μηχανών και των διαφόρων άλλων μηχανημάτων, μέσα από ένα σύστημα προληπτικής συντήρησης.
  • Συνεχής επένδυση σε σύγχρονη τεχνολογία, φιλική προς το περιβάλλον.
  • Αυστηρή τήρηση διεθνών και τοπικών κανονισμών.
Ιστότοπος: http://www.bluestarferries.gr
Φιλοκτήτης

Το Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης Φιλοκτήτης είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική μονάδα στο είδος της στο Νομό Αττικής με 175 κλίνες, ειδικό τεχνολογικό εξοπλισμό και θεραπευτήρια σε σύγχρονες εγκαταστάσεις για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς. Επίσης διαθέτει επαρκή και σύγχρονα μέσα για την υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων αποκατάστασης και στηρίζεται σε μια εξόχως ανθρωποκεντρική φιλοσοφία. Θεωρεί το άτομο που παρακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, συμμέτοχο και ουσιαστικό συνεργό σε όλη την διαδικασία της αποθεραπείας του.
Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν: Φυσικοθεραπεία, Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Υδροθεραπεία, Ψυχολογική υποστήριξη, Διαιτολογία, Βελονισμό, Καρδιακή αποκατάσταση, Ουροδυναμικό έλεγχο και Νοσηλευτικές υπηρεσίες.

Ιστότοπος: http://www.filoktitis.com.gr/
Nerit

Η ΝΕΡΙΤ Α.Ε. (Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ & Τηλεόραση) βάσει του ιδρυτικού της Νόμου 4173/26.7.2013 αποτελεί τον επίσημο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας.

Είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια και διαθέτει πλήρη ανεξαρτησία ως προς την κατάρτιση του εκπεμπόμενου προγράμματος, αλλά και τις εκφραζόμενες από τους συντάκτες της απόψεις.

Ως δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, υπηρετεί την αντικειμενική ενημέρωση και την προβολή της λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών και της κοινωνίας των πολιτών. Παρουσιάζει ισότιμα όλες τις πολιτικές απόψεις βάσει των κανόνων της δημοκρατικής πολυφωνίας, προσφέρει χωρίς περιορισμούς ποιοτική ψυχαγωγία και επιμόρφωση σε όλους τους Έλληνες πολίτες, ενώ αποτελεί σημαντικό βήμα προβολής της Ελλάδας στον κόσμο.

Το πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο, αφορά σε όλες τις ομάδες πολιτών, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις. Στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προγραμμάτων, που θα καλύπτουν τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα τόσο του ευρέος κοινού, όσο και μικρότερων κοινωνικών ομάδων. Παράλληλα, αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν οι σύγχρονες τεχνολογίες, με σκοπό να καταστεί πρότυπο δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα για τα δεδομένα της σύγχρονης οπτικοακουστικής αγοράς.

Η ΝΕΡΙΤ λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια και διαδικασίες δημόσιας διαβούλευσης και λογοδοσίας, σεβόμενη τους πολίτες, που αποτελούν και τον βασικό χρηματοδότη της μέσω του ανταποδοτικού τέλους.

Τα δύο διοικητικά όργανα της ΝΕΡΙΤ είναι το Εποπτικό και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ιστότοπος: www.nerit.gr
Valis Resort Hotel
  • Agria Station, Volos Greece
  • Τηλ: 24280 97260 -5
  • Fax: 24280 97200
  • Email : info@valisresort.gr
Ιστότοπος: www.valisresort.gr
ANEK

H εταιρεία ιδρύθηκε στις 10 Απριλίου του 1967, με την επωνυμία «Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «ANEK LINES», με μετόχους απλούς ανθρώπους της Μεγαλονήσου. Είναι η πρώτη εταιρεία λαϊκής βάσης και η ιδέα της ίδρυσής της προέκυψε από την ανάγκη βελτίωσης των υπηρεσιών της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Κρήτης με την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Διοικείται από 15μελες συμβούλιο και απασχολεί κατά μέσο όρο 1800 άτομα σε πληρώματα & Διοικητικές Υπηρεσίες ξηράς. Η έδρα της είναι στα Χανιά, σε ιδιόκτητα υπερσύγχρονα γραφεία, τα οποία διαθέτουν μεγάλο συνεδριακό κέντρο με δυνατότητα φιλοξενίας 500 ατόμων. Η δραστηριοποίηση της ΑΝΕΚ στον χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1970 με τη δρομολόγηση του πρώτου πλοίου της, του αλησμόνητου «ΚΥΔΩΝ», στη γραμμή Πειραιά – Χανιά. Από τότε μέχρι σήμερα η εξέλιξή της ήταν εντυπωσιακή.

Ο μεγάλος και σύγχρονος στόλος της ΑΝΕΚ περιλαμβάνει 10 ιδιόκτητα πλοία, ελληνικού νηολογίου, τα οποία είναι πιστοποιημένα με τα Διεθνή Συστήματα Ασφάλειας και Ποιότητας ISM & ISPS Systems, ΙSO & HACCP αντίστοιχα.

Επιπροσθέτως, εφαρμόζοντας την Διεθνή Σύμβαση STCW του 1995, που αφορά στην ποιότητα των πληρωμάτων (εξειδίκευση, διπλώματα, εμπειρία κλπ), η ΑΝΕΚ κατά γενική ομολογία έχει καταφέρει να διατηρήσει μια από τις πρώτες θέσεις στο χώρο της διεθνούς και εγχώριας ναυτιλίας.

Ιστότοπος: http://www.anek.gr
Τραινοσέ

Η ανώνυμη εταιρεία ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε την 19.12.2005, αποτέλεσε κατά τη σύστασή της θυγατρική εταιρεία της ΟΣΕ Α.Ε. σε ποσοστό 100%.

Από την 1.1.2007, και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόσχισης κλάδου και εισφοράς του από τη μητρική εταιρεία ΟΣΕ Α.Ε., η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανέλαβε τη λειτουργία και εκμετάλλευση όλων των μεταφορών (επιβατικών, εμπορευματικών κ.λ.π.).  Έκτοτε λειτουργεί ως πλήρως ανεξάρτητη εταιρεία με ξεχωριστή διοίκηση και οργάνωση, σύμφωνα και με τις επιταγές της Κοινοτικής νομοθεσίας.

Η έδρα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. είναι στην Αθήνα, αλλά η εταιρεία διατηρεί γραφεία και παροχές σε όλη τη γεωγραφική επικράτεια πλησίον του δικτύου της.

Τον Ιούλιο του 2007 ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης με απορρόφηση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. της εταιρίας ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ Α.Ε. που διαχειριζόταν τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο της Αθήνας, προσθέτοντας στο αντικείμενό της και τη διαχείριση και λειτουργία των προαστιακών γραμμών.

Το Δεκέμβριο του 2008 η ΟΣΕ Α.Ε. μεταβίβασε το σύνολο των μετοχών που κατείχε επί του μετοχικού κεφαλαίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στο Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο κατείχε από την 31.12.2008 το σύνολο των μετοχών (100%) της εταιρείας.

Τον Απρίλιο του 2013 μεταβιβάσθηκε και περιήλθε κατά πλήρη κυριότητα στο ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΤΑΙΠΕΔ), το σύνολο των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου και έκτοτε το ΤΑΙΠΕΔ είναι ο μοναδικός μέτοχος της εταιρείας.

Η εταιρεία διοικείται από επταμελές διοικητικό συμβούλιο, ενώ έχει οργανωθεί σε τρεις Γενικές Διευθύνσεις, την Γενική Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών και Οικονομικής Διαχείρισης, τη Γενική Διεύθυνση Σιδηροδρομικού Έργου και τη Γενική Διεύθυνση Σχεδιασμού, Εμπορίας και Ανάπτυξης.

Η εταιρεία είναι μέλος στη Διεθνή Ένωση Σιδηροδρόμων (UIC), στην Κοινότητα των Ευρωπαϊκών Σιδηροδρόμων (CER), στη Διεθνή Επιτροπή για τις Σιδηροδρομικές Μεταφορές (CIT) και τον Οργανισμό Forum Train Europe, ενώ συνεχίζει δυναμικά την προσπάθειά της για διεθνή δικτύωση, κατανοώντας ότι με τη συμμετοχή της στους διεθνείς οργανισμούς μπορεί να αντλήσει πολύτιμη και εξειδικευμένη τεχνογνωσία.

Ιστότοπος: www.trenose.gr
Ioannis Ιστότοπος:
Θεόνη

Η εταιρεία Α.Η.Β. Γκρουπ Α.Ε. ιδρύθηκε τις 28/11/1996 από το Βασίλειο Τσέλιο και τους  συνεργάτες του.

Ο κύριος στόχος της εταιρείας Α.Η.Β. Γκρουπ Α.Ε. ήταν η ολοκλήρωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, η ολοκλήρωση του βιομηχανικού χώρου παραγωγής εμφιαλωμένου νερού βάση των προδιαγραφών των Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας (ISO  22000:2005) HACCP.  η αγορά σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και εξαρτημάτων βάση των προδιαγραφών των Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας (ISO  22000:2005) HACCP.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού η εταιρία Α.Η.Β. Γκρουπ Α.Ε. βασιζόμενη σε διεθνείς προδιαγραφές και απαιτήσεις της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς εμφιαλωμένου νερού  δημιούργησε μια σύγχρονη βιομηχανική  μονάδα εμφιάλωσης νερού

Στη στρατηγική σκέψη επικράτησαν τέσσερις απόψεις με τις οποίες ο επενδυτής χάραζε την επιχειρηματική στρατηγική της εταιρείας Α.Η.Β. Γκρουπ Α.Ε.:

    άποψη του περιβάλλοντος
    άποψη της αγοράς
    άποψη του έργου και άποψη των μετρήσεων

Οι απόψεις αυτές είναι τα εργαλεία που βοηθούν τον επενδυτή να σκέφτεται τα αποτελέσματα, να αναγνωρίζει τους κρίσιμους παράγοντες και να προσαρμόζει τις ενέργειές του έτσι, ώστε να επιτύχει την ιδανική θέση.

Ιστότοπος: www.theoniwater.gr