CEV FIVB Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ΕΣΑΠ

Βγαίνουν αύριο οι πρώτοι φιναλίστ στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών

images/MArk_Naxos_24.02.jpgΤα δύο πρώτα εισιτήρια για το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών θα βρουν κάτοχο αύριο το βράδυ οπότε και διεξάγονται οι δύο προημιτελικοί στους οποίους εμπλέκονται μόνο ομάδες της Α1 Γυναικών.





Η αρχή θα γίνει στο Μαρκόπουλο εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Πανναξιακό, ακριβώς μια εβδομάδα μετά την συναρπαστική αναμέτρηση τους (στη Νάξο) για το πρωτάθλημα, όπου ο Πανναξιακός αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 επικράτησε στο τάι μπρέικ.

«Σίγουρα τους αιφνιδιάσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι και τώρα θα είναι πιο προετοιμασμένοι. Μπορούμε να παίξουμε καλά, κι αν τα καταφέρουμε τότε θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Είναι θέμα συγκέντρωσης όσον αφορά τη δική μου ομάδα…», τόνισε ο Βέσκο Ιβάνοβιτς ενώ από την πλευρά του ο Ατάνας Πετρόφ σημείωσε: «Πριν από μια εβδομάδα κερδίσαμε πολύ δύσκολα. Κάναμε πολλά λάθη κι ελπίζω ότι δεν θα τα επαναλάβουμε… Ίσως πιστέψαμε ότι θα κερδίζαμε εύκολα και το πληρώσαμε, αλλά πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί».



Στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΑΟ Θήρας με την συγκεκριμένη αναμέτρηση να μεταδίδεται απευθείας από την ΝΕΡΙΤ Plus.

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο διαφέρει από όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος γιατί στο θεσμό του Κυπέλλου δεν συγχωρούνται λάθη. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να δίνεις το μάξιμουμ και να είσαι πολύ σοβαρός γιατί είναι νοκ άουτ ματς και δεν υπάρχουν φαβορί. Ο ΑΟ Θήρας είναι μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να πάρουμε το παιχνίδι και να πάμε στο Final 4», δήλωσε ο Γιάννης Νικολάκης ο οποίος με εξαίρεση την Βλαχάκη (έχει υποστεί ρήξη χιαστού) δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Στην Σαντορίνη ο Απόστολος Οικονόμου δεν θα έχει και σ’ αυτό το ματς τις Βαρουδάκη, Ιωσηφίνα Ψυλλάκη ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή της Καρπουζά με τον τεχνικό του ΑΟΘ να τονίζει: «Η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους με την καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, αλλά το Κύπελλο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Είναι ένα νοκ άουτ ματς και τις όποιες πιθανότητες έχουμε θα τις διεκδικήσουμε μέχρι τέλους».



Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:

Μαρκόπουλο, 19.30, ΑΟ Μαρκοπούλου – ΑΟΝ Πανναξιακός (Ονόπας, Παπαστάμος)

Ρέντη, 20.00 (ΝΕΡΙΤ Plus), 20.00, Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΟ Θήρας (Μάλφας, Σταρίδας)