CEV FIVB Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ΕΣΑΠ

Καλμαζίδης: «Το θέλαμε πολύ», Καζάζης: «Δίκαια ο ΠΑΟΚ»

images/Kalmaz_Aera.jpgΟ Γιάννης Καλμαζίδης πανηγύρισε τον δεύτερο τίτλο του σε τελικό Κυπέλλου (ο πρώτος το 2011 στην Ορεστιάδα με τον Ολυμπιακό) αλλά αρχικά στάθηκε στην ποιότητα και των δύο ομάδων.


«Είμαστε δύο ομάδες που έχουμε μεγάλη ισορροπία. Το έδειξαν και τα μέχρι τώρα μεταξύ μας παιχνίδια. Έγινε πολύ σκληρό παιχνίδι σήμερα. Κρίθηκε σε πολλά σημεία, αλλά πιστεύω το σερβίς. Πιέσαμε πολύ και είχαμε καλύτερο μπλοκ-άμυνα ως συνέπεια», είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου ο οποίος υποκλίθηκε με έμμεσο τρόπο στους παίκτες του λέγοντας: «Είναι ο πρώτος τίτλος του ΠΑΟΚ, αλλά δεν φτάνει η δίψα για έναν τίτλο. Το θέλαμε πολύ το κύπελλο. Η ικανότητα και η ποιότητα είναι εκείνη που κρίνει τον νικητή».

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Καζάζης ιπποτικά παραδέχθηκε το δίκαιον της επικράτησης του ΠΑΟΚ.
«Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο. Οι παίκτες του ήταν καλύτεροι στο κομμάτι του μπλοκ και τελείωσαν δύσκολες μπάλες. Φάνηκε πως το ήθελαν περισσότερο. Ήταν σκληρός ο αποψινός αγώνας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά ο αντίπαλος ένιωθε σιγουριά στην επίθεση, πήγαινε με αποφασιστικότητα στους μεγάλους πόντους. Ο στόχος μας παραμένει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο παίρνει ψυχολογικό αβαντάζ μετά από αυτή τη νίκη».