CEV FIVB Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ΕΣΑΠ

Καλμαζίδης, Καζάζης συμφώνησαν ότι θα είναι ένας σκληρός τελικός

images/Kalma_Kaza_14.03.jpgΟ Δημήτρης Καζάζης παρακολούθησε το φινάλε του πρώτου ημιτελικού, ο Γιάννης Καλμαζίδης είδε όλο τον δεύτερο ημιτελικό κι οι δύο προπονητές των φιναλίστ του αυριανού τελικού (19.00, ΝΕΡΙΤ Plus) συμφώνησαν ότι θα γίνει ένα ‘σκληρό’ κι αν μη τι άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ των κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή.



«Είχα πει στην συνέντευξη Τύπου ότι περιμένω σκληρούς ημιτελικούς κι έτσι νομίζω ότι θα εξελιχθεί κι ο τελικός. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αύριο αν και εμείς έχουμε πολλά περιθώρια για να παίξουμε καλύτερα», είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου και συμπλήρωσε: «Αυτό προφανώς ισχύει και για τον Ολυμπιακό, αλλά εμένα με ενδιαφέρει η δική μου ομάδα. Έχουμε δείξει μια σταθερότητα όλη τη χρονιά και κάποια κομμάτια τα κάνουμε πολύ καλύτερα κάτι που ελπίζω ότι θα το δούμε αύριο. Ο τίτλος του φαβορί δίνεται σύμφωνα με κάποιους παραμέτρους. Το ύψος του μπάτζετ, η ιστορία του συλλόγου κι εκεί σίγουρα υπερτερεί ο Ολυμπιακός, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί»

«Είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και θα είναι ένας πολύ σκληρός τελικός καθώς και οι δύο ομάδες διαθέτουν έμπειρους αθλητές ου γνωρίζουν από τέτοια παιχνίδια και νομίζω ότι αυτό που θα επικρατήσει είναι το ‘θέλω’ της κάθε ομάδας. Θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο και νομίζω ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη να κάνει αυτό το βήμα, αλλά θέλει μεγάλη προσπάθεια, πίστη και υπομονή», είπε από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Καζάζης κι όταν ρωτήθηκε αν θα δούμε πάλι πέντε σετ όπως και στα ματς πρωταθλήματος σημείωσε: «Δεν έχει σημασία αν θα πάει στα πέντε σετ αλλά το να πετύχουμε τον στόχο που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου
Γνωριζόμαστε πολύ καλά και θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και όποιος αντιμετωπίσει καλύτερο τα ατού του άλλου θα κερδίσει. Αλλά αυτό απαιτεί διάρκεια και συγκέντρωση ως το τέλος γιατί αν χαλαρώσεις τότε θα δώσεις το δικαίωμα στον αντίπαλο να γυρίσει το παιχνίδι».