CEV FIVB Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ΕΣΑΠ

Καζάζης: "Ήμασταν ανώτεροι", Αρσενιάδης: "Καταρρεύσαμε μετά το πρώτο σετ"

images/OSP_14.03.jpgΤο χαμόγελο στο πρόσωπο του Δημήτρη Καζάζη έδειχνε και την ικανοποίηση του για την πρόκριση του Ολυμπιακού για 3η συνεχόμενη φορά (και 21η συνολικά) στον τελικό του Κυπέλλου.



«Μετά το παιχνίδι της Δευτέρας μπήκαμε πολύ πιο συγκεντρωμένοι κι αποφασισμένοι. Περιμέναμε ότι η Κηφισιά θα ξεκινήσει έτσι γιατί μετά τη νίκη της στο πρωτάθλημα είχε καλύτερη ψυχολογία, αλλά νομίζω ότι δείξαμε ότι ήμασταν ανώτεροι και προκριθήκαμε δίκαια στον τελικό», δήλωσε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων κι όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η ομάδα του στα παιχνίδια όπου κρίνονται οι τίτλοι μεταμορφώνονται προς το καλύτερο σημείωσε: «Εύχομαι να το συνεχίσουμε να το κάνουμε και στον αυριανό τελικό»

Στην αντίπερα όχθη ο Κώστας Αρσενιάδης στάθηκε στο χαμένο πρώτο σετ.
«Το πρώτο σετ μας κατέστρεψε την ψυχολογία. Κάναμε μετά τον 25ο πόντο τρία λάθη. Αν και ξέρω ότι η ομάδα μου μπορεί και πιστεύει στις δυνατότητές μας έπεσε η ενέργειά μας. Δυο σετ δεν παίξαμε καλά και το σετ που παίξαμε καλά το χάσαμε. Στο τελευταίο σετ ήμασταν 16-16 θέλαμε ενέργεια εκεί. Σε εκείνη τη φάση μια δική σου φάση πάλι τη χάνεις. Αυτές τις φάσεις εμείς τις χάσαμε όλες δεν λέω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει σε περιπέτειες τον αντίπαλό μας».