CEV FIVB Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ΕΣΑΠ

Καλμαζίδης:"Κρατάω την πρόκριση", Παβλίσεβιτς: "Καλύτερος ο ΠΑΟΚ"

images/Kalmaz_14.03.jpgΙκανοποιημένος από την πρόκριση, όχι όμως κι από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά το τέλος του αγώνα.



«Το παιχνίδι κρίθηκε αρκετα εύκολα παρόλο που βλέπω τα νούμερα και δεν είμαι ικανοποιημένος από τους αριθμούς αλλά αυτό που μετράει είναι η πρόκριση και η νίκη. Σημασία έχει η νίκη και αν πιάσουμε καλύτερη απόδοση θα έχουμε καλύτερα νούμερα», σχολίασε ο τεχνικός του Δικεφάλου ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Μιγιαϊλοβιτς σημείωσε: «Είναι θλιβερό όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο σε οποινδήποτε αθλητή. Τα παιδιά έχουν μεγάλες επιβαρύνσεις καθώς παίζουν πολλά παιχνίδια. Σίγουρα επηρέασε την ομάδα του σου και ας ελπίσουμε σε γρήγορη επιστροφή».

Από την πλευρά του ο Ράτκο Παβλίσεβιτς στάθηκε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.
«Πριν από το παιχνίδι πιστέψαμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν βρεθήκαμε σε καλή βραδιά. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά. Είχε καλύτερο σερβίς από εμάς. Μας στρέσαρε ο τραυματισμός του Μιχαϊλοβιτς γιατί είναι ένας βασικός παίκτης», είπε ο Σέρβος τεχνικός και συμπλήρωσε: 
«Ο ΠΑΟΚ ήταν φαβορί του αγώνα πριν από ματς και το απέδειξε μέσα στον αγώνα. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε αλλά ο τραυματισμός μας επηρέασε γιατί ο Νικολά ήταν από τα κλειδιά της ομάδας μας. Παλέψαμε στη συνέχεια, κυνηγήσαμε τον ΠΑΟΚ στους πόντους αλλά δεν τα καταφέραμε. Γενικά δεν βρεθήκαμε σε καλή βραδιά. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο σερβίς, την υποδοχή και γενικά σαν ομάδα. Εμείς δεν βρεθήκαε σε καλή βραδιά».