CEV FIVB Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ΕΣΑΠ

Final 4 Κυπέλλου,B' ημιτελικός: Ολυμπιακός-ΑΟ Κηφισιάς (20.00, ΝΕΡΙΤ Plus)

 

images/Soulta_Koki_13.03.jpgΠέρσι ήταν το ζευγάρι του τελικού, με τον Ολυμπιακό να θριαμβεύει με 3-1, ενώ μόλις πριν πέντε μέρες η Κηφισιά κέρδισε με το ίδιο σκορ τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.


Αύριο το βράδυ οι δύο τους συναντιούνται ξανά στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 και στον τελικό υπάρχει θέση για έναν.
Παίζουν όμως ρόλο όλα όσα προαναφέραμε;

«Όλα παίζουν ρόλο κι εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε και είναι ένα ματς 50-50. Δεν έρχεσαι ποτέ για να χάσεις», είπε ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος ο οποίος έχει πανηγυρίσει Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μένιος Κοκκινάκης σημείωσε από την πλευρά του: «Το πόσο επηρεάζεται κάποιος είναι λίγο θεωρητικό. Η Κηφισιά έπαιξε καλύτερα και κέρδισε και δεν θέλω να σταθώ στα προβλήματα που είχαμε, αλλά είμαστε εδώ για να πάρουμε τον τίτλο και θέλουμε να το δείξουμε από το πρώτο παιχνίδι».

Στις προπονήσεις των ομάδων τους κι οι δύο ήταν ιδιαίτερα ορεξάτοι και χαλαροί κάτι που παραδέχθηκαν αμφότεροι.
«Ναι είμαστε χαλαροί στον ΑΟΚ, αφού δεν υπάρχει πίεση από την διοίκηση, απολαμβάνουμε την παρουσία μας εδώ, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν είναι κανένας χαλαρός», τόνισε ο ‘Σούλτα’ για να συμπληρώσει ο ΄Κόκι’: ‘Έτσι είναι η ιδιοσυγκρασία μου και θέλω να έχω λίγη τρέλα. Στον Ολυμπιακό πάντα υπάρχει η πίεση για κατακτήσεις τίτλων, οπότε είμαστε συνηθισμένοι».