CEV FIVB Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ΕΣΑΠ

F4 Κυπέλλου Ανδρών: Ο 'συλλέκτης' Στεφάνου κι ο διεκδικητής Ταμπουρατζής

images/Tamp_Stef_12.03.jpgΜια από τις πολλές «μάχες» του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Κηφισιάς είναι και αυτή των… λίμπερο! Στεφάνου vs Ταμπουρατζής ή Ταμπουρατζής vs Στεφάνου με τον πρώτο να είναι ο συλλέκτης τίτλων και το δεύτερο διψασμένο διεκδικητή! Αμφότεροι όμως είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν μέχρι τελικής πτώσης τα μετόπισθεν.



Ο «ερυθρόλευκος» Γιώργος Στεφάνου, αναγνωρίζει την αξία της Κηφισιάς αλλά θέλει να προσθέσει ακόμα μια κούπα στη συλλογή του στο νησί που το 2012 πανηγύρισε τότε το Κύπελλο Ελλάδας με την ομάδα του Ηρακλή!

Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει να προσπεραστεί ο… σκόπελος της μαχητικής Κηφισιάς. «Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι τα τελευταία χρόνια το ματς μεταξύ μας. Το ευτύχημα είναι ότι έχουμε καταφέρει στις κρίσιμες στιγμές να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα. Εύχομαι αυτό να καταφέρουμε και να προκριθούμε στο Φάιναλ-4. Μόνο εύκολο δεν θα είναι αυτό το έργο. Η ομάδα της Κηφισιάς αξίζει σεβασμό, έχει ομοιογένεια ενώ τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει άκρως ανταγωνιστικό σύνολο», σημειώνει ο πολύπειρος άσος των «ερυθρολεύκων».

Στο περυσινό Φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στην Καλαμάτα, οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί αλλά στον τελικό του θεσμού, φέτος η Κηφισιά με τον αέρα της πρόσφατης νίκης επί των Πειραιωτών έρχεται με… άγριες διαθέσεις.

«Θα είναι ένα ντέρμπι βορείων εναντίον νοτίων προαστίων», σχολίασε χαριτολογώντας ο Κώστας Ταμπουρατζής, ο οποίος θέλει σε… πρώτο χρόνο η Κηφισιά να κερδίσει όχι μόνο το παιχνίδι, αλλά και το κοινό της Σύρου!

«Σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε δυο αθηναϊκές ομάδες με κόσμο που γεμίζουν τα γήπεδα. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα κάλεσμα στον κόσμο της Σύρου να μας υποστηρίξει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ετοιμάζουμε κάποιες εκπλήξεις και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τη μάχη του κοινού» κατέληξε ο λίμπερο του ΑΟΚ!