Νίκες για την ομάδα των παμπαίδων

 

Σε εκτός έδρας παιχνίδι το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 η ομάδα μας επικράτησε εύκολα την ομάδα της Σχολής Μωραίτη1 με 0-3 σετ, (17-25, 10-25 και 10-25). Στην τελευταία 11η αγωνιστική που πραγματοποιήθηκε εχθές Μεγάλη Τετάρτη (27/4) στο γήπεδο της Κάντζας η ομάδα μας "κέρδισε τυπικά" την ομάδα ΑΕ Αμπελοκήπων με 3-0 σετ. Η ομάδα ΑΕ Αμπελοκήπων ήρθε με 7 παίκτες ενώ με βάση των κανονισμών για να πραγματοποιηθεί αγώνας χρειάζονται 8 παίκτες με δελτία σε ισχύει. Έτσι ο αγώνας είχε φιλικό χαρακτήρα όπου και κερδίσαμε με 3-0 σετ.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς ισοβαθμώντας με τις ομάδες Πανερυθραικός ΑΣ1 και ΑΕΚ1.

Για την ομάδα μας συμμετείχαν οι: Αγγελής Μιχάλης, Αμπντό Γκάμπριελ, Γρίσπος Χριστόφορος, Μαντόπουλος Γιώργος, Μουρκάκος-Μπαλάσκας Ορφέας, Ντιγκλίδης Απόστολος, Παπαζήσης Γιώργος, Παπαναστασίου Διονύσης, Παυλάκος Αντώνης, Πεδιαδίτης Μιχάλης, Φλώρος Παναγιώτης, Φουσέκης Φάνης.

Προπονητής: κ. Μπιλλήρης Φερνάντο

Τελευταίος αγώνας της Α' φάσης, ο εξ αναβολής της 6ης αγωνιστικής, με την ομάδα Πανερυθραικός ΑΣ1, στο γήπεδο Νέας Ερυθραίας Στ. Καλαιτζής, όπου θα κριθεί και η πρώτη θέση της Α' Φάσης του Πρωταθλήματος.