1η θέση και συμμετοχή στο FINAL 4 για την ομάδα των παμπαίδων

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και συγκλονιστικός όπου διήρκησε περίπου 3 ώρες, με τις 2 ομάδες να «παλεύουν» για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Το 1ο σετ η ομάδα μας το κέρδισε σχετικά άνετα, στην συνέχεια όμως η ομάδα της Ερυθραίας ισοφάρισε και κέρδισε και το 3ο σετ, όπου διαμοφώθηκε το 2-1. Η συνέχεια όμως του αγώνα ήταν τελείως διαφορετική. Με καλή συγκέντρωση και σωστή τακτική η ομάδας μας κέρδισε το 4ο σετ. Το 5ο σετ οι 2 ομάδες ήταν πολύ κοντά η μια στην άλλη με διαφορά μόλις 2-3 πόντων. Στο τέλος όμως η ομάδα μας πανηγύρισε την νίκη με 13-15 και με 2-3 σετ.

Για την ομάδα μας συμμετείχαν οι: Αγγελής Μιχάλης, Γρίσπος Χριστόφορος, Μαντόπουλος Γιώργος, Μουρκάκος-Μπαλάσκας Ορφέας, Ντιγκλίδης Απόστολος, Παπαζήσης Γιώργος, Παπαναστασίου Διονύσης, Πεδιαδίτης Μιχάλης, Φλώρος Παναγιώτης, Φουσέκης Φάνης.

Προπονητής: κ. Μπιλλήρης Φερνάντο.

Η ομάδα μας μετά από 11 αγωνιστικές, (10 νίκες και 1 ήττα), κατέκτησε την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, και θα συμμετάσχει στο Final 4 Παμπαίδων της ΕΣΠΑΑΑ όπου θα γίνει το Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαίου 2016.

Οι αγώνες, κατόπιν κλήρωσης,  θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο «Ζηρίνειο» στην Κηφισιά και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 14/5 _ 18:00 : ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Σάββατο 14/5 _ 20:00 : ΑΕΚ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ

Κυριακή 15/5 _ 16:00 : Μικρός Τελικός

Κυριακή 15/5 _ 18:00 : Τελικός

Σας περιμένουμε όλους έτσι ώστε να εμψυχώσετε με την παρουσία σας την ομάδα μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παμπαίδων.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών όπου από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου τόσο με την ομάδα των παίδων όσο και με την ομάδα των παμπαίδων, έδειξαν κατανόηση και είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση τους. Υπήρξε άψογη συνεργασία μεταξύ γονέων, παιδιών και προπονητή όπου αυτή η συνεργασία έχει ως αποτέλεσμα την συμμετοχή της ομάδα μας στο Final4 και την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Καλή Επιτυχία.