Kατάκτηση της 3ης θέσης στο final 4 παμπαίδων

Με την κατάκτηση της 3ης θέσης ολοκληρώθηκε το «ταξίδι» της ομάδας των παμπαίδων για την φετινή χρονιά. Μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, η ομάδα μας μετά από 2 συναρπαστικούς αγώνες (ημιτελικό και μικρό τελικό) κατέκτησε την 3η θέση του final 4

Το Σάββατο 14/5 μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των 2 ομάδων, η ομάδα μας ηττήθηκε από την ομάδα του ΑΟΠ Κηφισίας με 3-2 σετ (25-16, 22-25, 27-29, 25-19, 15-13). Όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ όπου η ομάδα μας αν και φαινόταν ότι είχε ψυχικά αποθέματα, η τύχη δεν την ευνόησε...

Την Κυριακή 15/5 έλαβε μέρος στον μικρό τελικό με αντίπαλο την ομάδα του Πανερυθραικού. Η ομάδα επικράτησε με 3-1 σετ του Πανερυθραικού. Ένας αγώνας με πολλές εντάσεις και με τους παίκτες μας να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, όπου από την αρχή φάνηκε ότι ήθελαν περισσότερο την νίκη και την κατάκτηση ενός μεταλλίου και στο τέλος τα κατάφεραν.

Στην ομάδα μας συμμετείχαν οι: Αγγελής Μιχάλης, Αμπντό Γκάμπριελ, Γρίσπος Χριστόφορος, Μαντόπουλος Γιώργος, Μουρκάκος-Μπαλάσκας Ορφέας, Ντιγκλίδης Απόστολος, Παπαζήσης Γιώργος, Παπαναστασίου Διονύσης, Παυλάκος Αντώνης, Πεδιαδίτης Μιχάλης, Φλώρος Παναγιώτης, Φουσέκης Φάνης.

Προπονητές: κ. Μπιλλήρης Φερνάντο, Αντωνάκης Αναστάσιος.

Τα πιο θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας όπου κατάφεραν μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να φτάσουν σε ένα final4 αλλά και στον προπονητή της ομάδας μας κ.Μπιλλήρη Φερνάντο, του οποίου η συμβολή ήταν καθοριστική στην πορεία και εξέλιξη των παιδιών μας εδώ και 1 ½ χρόνο.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την 1η θέση και στην διοργανώτρια ομάδα της Κηφισιάς για την 2η θέση και φυσικά στην ομάδα του Πανερυθραικού όπου παραμένει ένας αξιόλογος, δυναμικός και πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος.

Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και των τεσσάρων ομάδων για το ήθος και το χαρακτήρα που έδειξαν μέσα και έξω από το γήπεδο και την άψογη αθλητική συμπεριφορά και το μάθημα άμιλλας και έδωσαν σε όλους εμάς τους γονείς-φιλάθλους....

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του ΑΟΠ Κηφισιάς για την άψογη διοργάνωση του final4.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε σε όλο το πρωτάθλημα και πάνω από όλα τους γονείς των παιδιών που έδωσαν το πιο δυναμικό παρόν στο final4 στις εξέδρες και κράτησαν ψηλά την ψυχολογία και την δυναμική των παιδιών και συνέβαλαν και αυτοί με τον τρόπο τους στην κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Καλή συνέχεια σε όλους....