Με ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις το τμήμα παίδων του συλλόγου μας.

Στον τελευταίο αγώνα (εξ αναβολής) που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας Στέλιος Καλαιτζής, το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016, η ομάδα μας ηττήθηκε από την ομάδα του Πανερυθραικού με 3-0 σετ.

Το πρωτάθλημα παίδων ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου 2015 και η Α' φάση ολοκληρώθηκε το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 10 ομάδες και μετά από 18 αγώνες η ομάδα μας τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς (7 νίκες - 11 ήττες). Με διαφορά μόλις 5 βαθμούς από την 4η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, όπου θα δώσει το παρόν στο final four του πρωταθλήματος (Β' φάση).

Η ομάδα μας αν και ξεκίνησε μόλις φέτος και ήταν η 1η χρονιά συμμετοχής της στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΠΑΑΑ πραγματοποίησε αξιόλογες εμφανίσεις, με πολλές υποσχέσεις για μελλοντικές επιτυχίες και αρχής γενομένης το επόμενο πρωτάθλημα 2016-2017.

Στην ομάδα μας συμμετείχαν οι: Αγγελής Μιχάλης, Γρίσπος Χριστόφορος, Μαντόπουλος Γιώργος, Μουρκάκος - Μπαλάσκας Ορφέας, Ντιγκλίδης Απόστολος, Παπαζήσης Γιώργος, Παπαναστασίου Διονύσης, Παυλάκος Αντώνης, Φλώρος Παναγιώτης, Φουσέκης Φάνης.

Προπονητής: κ. Μπιλλήρης Φερνάντο

Ευχαριστούμε όλους εσάς που βρεθήκατε κοντά στην ομάδα μας και θα θέλαμε να συνεχίσετε να υποστηρίζετε και την ομάδα των παμπαίδων όπου ο βασικός κορμός είναι εξ ολοκλήρου τα παιδιά της ομάδας παίδων. Η ομάδα μας συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αήττητη, με τον επόμενο αγώνα την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στις 14:00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κάντζας με αντίπαλο την ομάδα Α.Σ. Λαυρίου.