Δύο στα δύο για τους Παίδες!


Πριν αναφερθούμε στο χθεσινό παιχνίδι, ας περιγράψουμε τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος των Παίδων:

  • A' Φάση: Συμμετοχή δήλωσαν 22 ομάδες, οι οποίες χωρίστηκαν γεωγραφικά σε τρεις ομίλους (ο πρώτος και ο δεύτερος με επτά ομάδες και ο τρίτος με οκτώ ομάδες), στους οποίους θα δοθούν αγώνες σε έναν γύρο.
  • Β' Φάση: Θα σχηματισθούν δύο group. Το πρώτο group θα αποτελείται από τις τέσσερις πρώτες ομάδες των ομίλων της Α' φάσης (συνολικά 12 ομάδες) και το δεύτερο από τις υπόλοιπες ομάδες (συνολικά 10 ομάδες). Σε αυτή τη δεύτερη φάση θα δοθούν αγώνες σε ένα γύρο. Οι ομάδες του πρώτου group θα αγωνιστούν για μια θέση στην πρώτη τετράδα και οι ομάδες του δεύτερου group θα αγωνιστούν για τις θέσεις 13-22.
  • Τελική Φάση: Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του πρώτου group θα δώσουν αγώνες χιαστί (ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο) σε ουδέτερο γήπεδο (final-4). Οι νικητές θα αγωνιστούν για την πρώτη και την δεύτερη θέση και οι ηττημένοι για την τρίτη και την τέταρτη. Ο αριθμός των ομάδων που θα προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα καθοριστεί από την ΕΟΠΕ και θα ανακοινωθεί με ειδική προκύρηξη.

Ως προς το παιχνίδι του Σαββάτου: Το πρώτο σετ κύλησε εύκολα για την ομάδα μας, η οποία επικράτησε άνετα. Αντίστοιχη ήταν η εξέλιξη του 2ου σετ, από τα μέσα του οποίου ο προπονητής μας κ. Δροσόπουλος έκανε αρκετές αλλαγές, οι οποίες διατηρήθηκαν και στο 3ο σετ, το οποίο επίσης κατέκτησε η ομάδα μας.

Το επόμενο παιχνίδι διαξάγεται στην έδρα μας με αντίπαλο τη Νέα Μάκρη. Ελπίζουμε η ομάδα μας να συνεχίσει με νίκες!