ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Τα περισσότερα τμήματα θα αναμειχθούν και θα κάνουν προπονήσεις ανά ειδικότητες με σκοπό την ατομική τους βελτίωση ενώ κάποια άλλα λόγω μικρής ηλικίας θα συνεχίσουν την γενική τους προπόνηση ώστε να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την εξέλιξή τους. Σκοπός όλων θα είναι η στελέχωση των καινούργιων τμημάτων για την νέα χρονιά. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με βάση τις εξετάσεις των παιδιών ώστε επιτύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσεύλευση. 

Ειδικότερα έχουν σχεδιαστεί 5 γκρουπ:
  • Γκρουπ Α
  • Γκρουπ Β
  • Γκρουπ Γ
  • Γκρουπ Δ
  • Γκρουπ Ε
Κάθε προπονητική ημέρα θα προπονούνται 4 γκρουπ εκ των οποίων το ένα θα κάνει έξω στο ανοικτό. Όλες οι προπονήσεις θα γίνουν στο κλειστό της Κάντζας. 

Επομένως το κάθε παιδί θα πρέπει:
  1. Να αναζητήσει στον κατάλογο αθλητών το όνομά του και να δει σε ποιο γκρουπ ανήκει.
  2. Να δει στο πρόγραμμα ποιες ημέρες και ώρες έχει προπονήσεις.
Σημαντική σημείωση:
Αν κάποιο παιδί που συμμετείχε την φετινή χρονιά σε ένα από τα τμήματα των Κορασίδων 1, Κορασίδων 2, Κορασίδων 3, Παγκορασίδων 1 και Παγκορασίδων 2 και είναι γεννημένο από το 1998 και μετά, δεν δει το όνομά του στον κατάλογο των αθλητών, παρακαλούμε να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας ώστε να ενσωματωθεί σε ένα από τα 5 γκρουπ προετοιμασίας. Τα γκρουπ δεν είναι κλειστά και ενδέχεται να αλλάζουν πρόσωπα ανάλογα με τις απαιτήσεις των προπονητών τους.

Οι αθλήτριες που είναι γεννημένες το 1997 την νέα χρονιά θα αγωνίζονται στις Νεάνιδες και θα ειδοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980059590 (Δημήτρης Γιαμαλής)