Ιατρική χορηγία Metropolitan


Το αποτέλεσμα έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες των δημιουργών του, καθώς το Metropolitan Hospital θεωρείται σήμερα ένα από τα καλύτερα Θεραπευτήρια της Ευρώπης. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστο ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, έχει να επιδείξει σήμερα σημαντικές επιδόσεις στην ιατρική έρευνα, στην εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας και στην ουσιαστική παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, που μπορούν να καλύψουν κάθε άνθρωπο και κάθε νοσηλευτική του ανάγκη.
Πιστή στο όραμά της η Διοίκηση του Metropolitan εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του φιλοδοξώντας να εξασφαλίζει πάντοτε στους ανθρώπους καλύτερη υγεία και καλύτερη ζωή. Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, πέραν της εφαρμογής τεχνολογίας αιχμής στον ιατρικό εξοπλισμό της κλινικής, το Metropolitan λειτουργεί νέα πτέρυγα 85 κλινών με έμφαση στην ογκολογία, η οποία υποστηρίζεται από νέο, υπερσύγχρονο εξοπλισμένο τμήμα  ακτινοθεραπείας, προσφέροντας στους ασθενείς δυνατότητες εφάμιλλες των μεγαλύτερων νοσοκομείων του κόσμου.

Συγκεκριμένα εκδόθηκαν κάρτες Metropolitan, με την επίδειξη των οποίων έχουν τις παρακάτω παροχές:

  • Δωρεάν ιατρικές  επισκέψεις σε ιατρούς επιμελητές του Νοσοκομείου μας. Οι επισκέψεις αφορούν προγραμματισμένες ιατρικές κλινικές επισκέψεις και γίνονται στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου (εξαιρούνται: Ψυχιατρική, Παιδιατρική, Οφθαλμολογική και Οδοντιατρική επίσκεψη). Σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού που καθιστά δύσκολο τον προγραμματισμό, ο κάτοχος θα απευθύνεται (7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το 24ωρο) στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο οποίο οι επισκέψεις σε Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Παθολόγο και Χειρουργό, καθώς και σε Νευρολόγο, Πνευμονολόγο και ΩΡΛ (απο 09.00 – 21.00) είναι επίσης ΔΩΡΕΑΝ παρότι δεν είναι προγραμματισμένες.
  • ΔΩΡΕΑΝ Παιδιατρικές, Παιδοχειρουργικές και Παιδοθροπεδικές επισκέψεις σε επιμελητή ιατρό του Νοσοκομείου.
  • Χρήση του δημόσιου ή ιδιωτικού ασφαλιστικού φορέα που καλύπτει τους αθλητές. Οσον αναφορά τη συμμετοχή, αυτή θα καλύπτεται απο το Metropolitan μέχρι του ποσού των 800€ ανά αθλητή ετησίως.
  • ΔΩΡΕΑΝ ασθενοφόρο σε περίπτωση νοσηλείας.
  • Παροχές για τους συγγενείς πρώτου βαθμού (γονείς, αδέλφια).
Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Διοίκηση του Metropolitan για την χορηγία τους γιατί μέσα στην οικονομική κρίση την οποία όλοι βιώνουμε και την ανασφάλιστη εργασία που υπάρχει, αυτές οι παροχές αποκτούν πολύ σημαντικό χαρακτήρα.