Δεξίωση μεγάλου χορηγού Συλλόγου



Η δεξίωση έλαβε χώρα στις θαυμάσιες εγκαταστάσεις του "Πύργου Πετρέζα" στο Πικέρμι. Ο χὠρος γέμισε από τα λεβεντόπαιδα του ανδρικού τμήματός μας καθώς και από τα πανέμορφα κορίτσια μας, πολλά από τα οποία δύσκολα αναγνωρίσαμε στις μεγάλες ομορφιές τους, μιας και τα έχουμε συνηθίσει με τις αθλητικές περιβολές.

Μεγάλη όμως εντύπωση προκάλεσε σε όλους η παρουσία του αμφιτρύωνα με όλα του τα παιδιά τον Λευτέρη, τον Δημήτρη, τον Μιχάλη και τον Κωνσταντίνο . Οι σύντομες αλλά μεστές ομιλίες της προέδρου του Συλλόγου μας κας Ευγενίας Παπαγεωργίου και  του μεγάλου χορηγού μας κ. Θοδωρή Τρύφωνα δεν κούρασαν καθόλου τους παρευρισκόμενους, αντίθετα με ότι συνηθίζεται σε παρόμοιες περιστάσεις. Μας εντυπωσίασε ιδαίτερα η θέρμη με την οποία ανακοίνωσε την χορηγία του ο κ. Τρύφων, της εταιρείας ELPEN στο Πικέρμι, διότι έρχεται σε μια περίοδο ισχνών αγελάδων για την Ελληνική οικονομία. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα και του ευχόμαστε οικογενειακή ευτυχία. Η παρουσία δε και των τεσσάρων παιδιών του ήταν ιδιαίτερα συμβολική για μας προμηνύοντας ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον.

Στη συνέχεια όλοι τίμησαν δεόντως τον θαυμάσιο μπουφέ με τα ωραία μεζεδάκια και τα κρασιά κάτω από τις νότες διακριτικής μουσικής στο χώρο.