ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ

45πμ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλλήνης «Γρ.Λαμπράκης» (Λεωφ. Μεσογείων).

Άρθρο 1ο : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος αθλήτριες των ομάδων ΑΕΚ, ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ, ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ & ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον αριθμό ομάδων τις οποίες κάθε σύλλογος μπορεί να δηλώσει. Κάθε ομάδα αποτελείται από τρεις (3) τουλάχιστον αθλήτριες (μπορεί προαιρετικά να δηλωθεί και μία επιπλέον σαν αναπληρωματική). Για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων οι ομάδες θα αγωνιστούν σε τρεις κατηγορίες :
MINI A : Αθλήτριες γενημμένες τα έτη 1999-2000
MINI Β : Αθλήτριες γενημμένες τα έτη 2001-2002
MINI Γ : Αθλήτριες γενημμένες τα έτη 2003-2005
Κάθε σωματείο θα δηλώσει συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο, τον αριθμό των ομάδων με τον οποίο θα συμμετέχει ανά  κατηγορία

Άρθρο 2ο : ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με τη συμπλήρωση των στοιχείων του ειδικού εντύπου που επισυνάπτεται (μία δήλωση ανά σύλλογο). Θα γίνονται αποδεκτές με ΦΑΞ  στα γραφεία του ΑΟ Παλλήνη (Νο:2106042610), ή εναλλακτικά με e-mail στην ηλεκτρονική δ/νση ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ),  το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 10  Μαϊου 2012.

Άρθρο 3ο : ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ
Κάθε σύλλογος αναλαμβάνει την ευθύνη ότι όλες οι αθλήτριες οι οποίες θα συμμετέχουν στο Τουρνουά,  έχουν εξεταστεί από ιατρό, ο οποίος έχει χορηγήσει και την σχετική γραπτή ιατρική βεβαίωση υγείας.

Άρθρο 4ο : ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
θα χρησιμοποιηθεί το Κλειστό Γυμναστήριο Παλλήνης «Γρ.Λαμπράκης» (Λεωφ. Μαραθώνος)
    
Άρθρο 5ο : ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Το σύστημα διεξαγωγής και το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί κατόπιν της ολοκλήρωσης των δηλώσεων συμμετοχής.

Άρθρο 6ο : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Όλα τα έξοδα της διοργάνωσης αναλαμβάνει να καλύψει ο Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗ.

Άρθρο 7ο : ΕΠΑΘΛΑ – ΒΡΑΒΕΙΑ
Στις Πρωταθλήτριες Ομάδες των τριών κατηγοριών θα απονεμηθεί Κύπελλο και Μετάλλια. Επίσης, μετάλλια θα απονεμηθούν στη Δεύτερη και Τρίτη Ομάδα κάθε κατηγορίας. Διπλώματα συμμετοχής θα απονεμηθούν σε όλες τις ομάδες.

Άρθρο 8ο ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΟΜΑΔΩΝ
Όλες οι ομάδες οφείλουν να βρίσκονται στο γήπεδο στις 08.45πμ.