Οι εγγραφές ξεκίνησαν...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε τα μέγιστα στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας. Κατά καιρούς θα λαμβάνετε επιστολές είτε μέσω email είτε μέσω φακέλων (θα παραδίδονται στα παιδιά) ούτως ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τα τελευταία νέα του συλλόγου μας. Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε και από το site μας: www.pallinivolleyball.gr

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα κάτωθι:

Από 29 Αυγούστου και μέχρι το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων καθώς επίσης και μέχρι το τέλος της χρονιάς (ήτοι Ιούνιος 2017) θα υπάρχει Γραμματεία του Συλλόγου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάντζας, κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, 18:00 – 20:30

Επικοινωνία με την Γραμματεία:
- Κουλοχέρης Χρήστος_ τηλέφωνο: 697 5757176
- Φράγκου Μαρία_ τηλέφωνο: 697 2013667, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
- Email γραμματείας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στην Γραμματεία του Συλλόγου θα μπορείτε:
Να ενημερώνεστε για τις προπονήσεις/αγώνες των παιδιών καθώς επίσης και για τυχόν αλλαγές προπονήσεων/αγώνων που θα υπάρξουν κατά την διάρκεια της χρονιάς
Να πληρώνετε την μηνιαία συνδρομή. Η πληρωμή της συνδρομής θα πρέπει να γίνεται στην γραμματεία του συλλόγου (είτε στον κ.Κουλοχέρη είτε στην κ.Φράγκου) το πρώτο 5ημερο το εκάστοτε τρέχοντος μηνός. Η πληρωμή της συνδρομής δεν θα γίνεται πλέον στους προπονητές των τμημάτων.
Να ενημερώνεστε για τα τουρνουά που θα διοργανωθούν μέσα στην αγωνιστική χρονιά.
Να ενημερώνεστε για τα νέα των τμημάτων και των ακαδημιών

Ξεκινάμε νέα προγράμματα για τους μικρούς μας φίλους (παιδιά προσχολικής ηλικίας). Σχετικό έντυπο είναι συνημμένο.
Mini Sports: είναι η πρώτη επαφή των νηπίων με τις αθλοπαιδίες και ως βασικό άθλημα τοποθετούμε την πετοσφαίριση (volley).
Smashbal: είναι ολλανδικό εύρημα και είναι μια παραλλαγή του volley όπου μαθαίνουν την τεχνική των βασικών δεξιοτήτων της πετοσφαίρισης.

Οι ώρες των προπονήσεων θα οριστικοποιηθούν εντός του μήνα Σεπτεμβρίου και θα αναρτηθούν στο πίνακα ανακοινώσεων εντός του γηπέδου αλλά θα υπάρξει και ενημέρωση προς εσάς είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω email.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη που παρέχεται στον σύλλογο μας όλα αυτά τα χρόνια και με την δική σας συνδρομή θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας.

Με εκτίμηση
Α.Ο. Παλλήνη