Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρωτοχρονιάτικη γιορτή του συλλόγου μας


Ήταν μια γιορτή όπου πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των τμημάτων μας.

Την αρχή έκαναν τα μικρά μας παιδιά που ανήκουν στο τμήμα των ακαδημιών με εσωτερικό τουρνουά όπου όλοι μαζί, παιδιά και προπονητές, διασκέδασαν με πολύ παιχνίδι και χορό.

Στην συνέχεια όλα τα αγωνιστικά τμήματα, καθώς επίσης το γυναικείο και ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας, έγιναν ένα με τα μικρότερα παιδιά και πραγματοποιήθηκαν μικτά διπλά. Δεν έλειψε και παιχνίδι μεταξύ των γονέων......όπου και εκεί δόθηκε πραγματική μάχη......

Τέλος πραγματοποιήθηκε ένα μικτό διπλό μεταξύ του ανδρικού και γυναικείου τμήματος του συλλόγου μας. Νικητής βγήκε η αγάπη για το άθλημα και οι όμορφες, χαμογελαστές φατσούλες των παιδιών.

1ο φλουρί, ένα tablet, το κέρδισε η Οικόνομου Δέσποινα, που ανήκει στο τμήμα ΠΚ2, 
2o φλουρί, ένα δείπνο για 2 άτομα στον χορηγό μας Brokies, το κέρδισε ο Γεωργάκης Μάριος, που ανήκει στο τμήμα παμπαίδων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα τους γονείς όλων των αθλητών/αθλητριών μας που μας συμπαραστάθηκαν στο bazzar γεύσεων που πραγματοποιήσαμε που με τις αμέτρητες λιχουδιές τους απογείωσαν την προσπάθειά μας για οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας. Ειλικρινά σας ευχαριστούμε για την βοήθεία σας.

Επόμενο ραντεβού..........αποκριάτικο πάρτυ..........μείνετε συντονισμένοι.