Εκλογές και νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Παρουσιάστηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός, με τα μέλη του συλλόγου να τον εγκρίνουν ομόφωνα.  Στη σχετική παρουσίαση έγινε μεταξύ άλλων εκτενής αναφορά στις μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες των "μεγάλων" (Άνδρες Β' Εθνική, Γυναίκες Α' Αθηνών)  και "μικρών" τμημάτων (πρόκριση σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα για Νεάνιδες- Παγκορασίδες-Παμπαίδες, Πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ για Νεάνιδες κ.α.).  Στον Οικονομικό Απολογισμό η απερχόμενη Διοίκηση πήρε επίσης "ΆΡΙΣΤΑ" καθώς κατόρθωσε να πετύχει σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο γενικότερα για την Ελληνική οικονομία και κοινωνία, την πλήρη εξυγίανση του συλλόγου, όχι μόνο μηδενίζοντας το μεγάλο οικονομικό "άνοιγμα" το οποίο παρέλαβε, αλλά παραδίδοντας με θετικό πρόσημο το ταμείο  του συλλόγου !!! 
Ακολούθησε διαδικασία ανάδειξης του νέου 9μελούς Δ.Σ. το οποίο για τα επόμενα 2 έτη θα έχει την ευθύνη της λειτουργίας του συλλόγου.  Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από 5 άνδρες και 3 γυναίκες. Πέντε εξ αυτών ήταν και στην απερχόμενη διοίκηση και τιμήθηκαν με τη ψήφο των μελών του συλλόγου για το καλό έργο που παρουσίασαν την προηγούμενη 2ετία(κα.Παπαγεωργίου, κ.Παπαϊωάννου, κα.Ρηγάτου, κ.Κουτσαβλάκης, κ.Μωραϊτης). Προστέθηκε όμως και .... "νέο αίμα" (κ.Βλατάκης, κ.Ορφανός, κα.Τάτση, κ.Αγγελόπουλος), άνθρωποι με εμπειρία, ήθος και εξαιρετική διάθεση για προσφορά. 
Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα, πραγματοποιώντας το πρώτο του Συμβούλιο, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου. Η σύνθεση του νέου ΔΣ είναι η ακόλουθη :
Παπαγεωργίου Ευγενία .... Πρόεδρος
Κουτσαβλάκης Γεώργιος .... Αντιπρόεδρος
Ρηγάτου Μαίρη .... Γενική Γραμματέας
Παπαϊωάννου Παντελής .... Ταμίας
Βλατάκης Νικόλαος .... Γενικός Έφορος
Αγγελόπουλος Ανδρέας ... Μέλος
Μωραϊτης Ιωάννης .... Μέλος
Ορφανός Ιωάννης .... Μέλος
Τάτση Άννα .... Μέλος
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας !!!