ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ

Αναζητούμε όλους εκείνους που θα συνδράμουν στην προσπάθεια να επιτύχουμε φέτος ακόμη υψηλότερες διακρίσεις. Το πρόγραμμα χορηγιών είναι έτοιμο, προσαρμοσμένο στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της εποχής μας. Καινοτομία, η  δυνατότητα της «χάλκινης» χορηγίας, η οποία απευθύνεται σε μικρότερες επιχειρήσεις, προφέροντας μοναδικές δυνατότες προβολής! Για περισσότερες γραπτές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
.........
ΧΟΡΗΓΟΙ
«ΧΡΥΣΟΣ» ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
«ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ» ΧΟΡΗΓΟΣ
«ΧΑΛΚΙΝΟΙ» ΧΟΡΗΓΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
...
Μοναδικές δυνατότητες προβολής :
1/Προβολή του σήματος της επιχείρησης στο ρουχισμό αγώνα δηλαδή στη φανέλα και τη φόρμα, μπροστά ή πίσω, ή στο κολάν πίσω, ή στο μπουφάν πίσω, καθώς και στην αθλητική τσάντα
2/Προβολή στις φανέλες προθέρμανσης και στο ρουχισμό προπόνησης.
3/Προβολή μέσω τοποθέτησης στο κλειστό Γυμναστήριο διαφημιστικής πινακίδας δύο εναλλακτικών διαστάσεων  (ανάλογα με το ποσό χορηγίας)
4/Προβολή στον πίνακα ανακοινώσεων, στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου
5/Προβολή στο web-site του συλλόγου (www.pallinivolleyball.gr) με link το οποίο θα παραπέμπει απευθείας στο web-site της επιχείρησης σας. 
6/Προβολή του σήματος του χορηγού κατά τη διάρκεια προβολής των video τα οποία "παίζουν" στο διαδυκτιακό μας κανάλι Pallinivolley's Channel TVενώ στην webTV μας υπάρχει και η δυνατότητα προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων κατά την διάρκεια των αγώνων 
7/Προβολή στα ενημερωτικά φυλλάδια προς τα μέλη μας και στα έγγραφα αλληλογραφίας
8/Προβολή στο ετήσιο ημερολόγιο του συλλόγου (διανέμεται σε 2.000-3.000 αντίτυπα)
9/Προβολή στα Δελτία Τύπου τα οποία δημοσιεύονται ακολούθως στον τοπικό εβδομαδιαίο Τύπο, αρκετές φορές στον ημερήσιο Πανελλήνιο Τύπο. στο site του συλλόγου, στα επίσημα site της Ομοσπονδίας και της Ένωσης καθώς και σε αρκετά μεγάλο αριθμό αθλητικών site πανελληνίου επιπέδου.
10/Προβολή στο match program των  αγώνων
11/Επίσης παρέχεται δικαίωμα εκμετάλλευσης των φωτογραφιών και των video από τους αγώνες και τις αθλητικές επιτυχίες των ομάδων μας.
Δείτε την παρουσίαση εδώ