Απολογισμός … ΘΕΤΙΚΟΣ !!!

Στην κανονική περίοδο πέτυχε το στόχο της λαμβάνοντας την 4η θέση, όμως στα play off έκανε την υπέρβαση καθώς αρχικά προκρίθηκε στον τελικό και στη συνέχεια λίγο έλειψε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη, ανεβαίνοντας στην Α2.
Τμήμα Γυναικών : Η ομάδα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ με roster που αποτελείται από νεαρές αθλήτριες, φοιτήτριες στην πλειοψηφία και μαθήτριες (μ.ο.19,3έτη).  Είχε ως αρχικό στόχο την 4η θέση και την είσοδο στα play off. Στην κανονική περίοδο πέτυχε το στόχο της τερματίζοντας τελικά μία θέση παραπάνω, στην 3η θέση, την οποία και διατήρησε και στα play off.
Τμήμα Εφήβων : Η ομάδα των Εφήβων είχε αρκετά καλές προϋποθέσεις να πετύχει κάτι καλό. Αρχικά προκρίθηκε στο FINAL-4 της ΕΣΠΑΑΑ. Εκεί όμως δεν έδειξε τις πραγματικές αγωνιστικές της δυνατότητες με αποτέλεσμα να καταταγεί στην 3η θέση χάνοντας ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στα Προκριματικά του πανελληνίου Πρωταθλήματος
Τμήμα Νεανίδων : Η ομάδα των Νεανίδων, πέτυχε την κορυφαία αγωνιστική επιτυχία της χρονιάς. Κατέκτησε το πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά !!! Πέτυχε την πρόκρισή της στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, στην οποία με 2 νίκες & 1 ήττα προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη. Και εκεί πάλεψε μέχρι τέλους αλλά η μέτρια εμφάνιση στον αγώνα της τελευταίας ημέρας δεν την "οδήγησε" στο Final-4
Τμήμα Παίδων : H ομάδα των Παίδων προσπάθησε αλλά δεν κατόρθωσε να περάσει στο Final-4 της ΕΣΠΑΑΑ.
Τμήμα Κορασίδων-1 : Η ομάδα των Κορασίδων δεν κατάφερε επίσης να προκριθεί στο Final-4 της διοργάνωσης «πληρώνοντας» κατά κάποιο τρόπο από την μία πλευρά τη σύνθεσή της (αποτελείται κυρίως από αθλήτριες γενημμένες το 1994 και μετά οι οποίες φέτος έχουν και πάλι δικαίωμα συμμετοχής) και από την άλλη την «προτεραιότητα» συμμετοχής ορισμένων από αυτές τις αθλήτριες (ώστε να μην τις εξουθενώσουμε και έχουμε κάποιο τραυματισμό κόπωσης) κυρίως στην ομάδα των Νεανίδων από κάποιο χρονικό σημείο και έπειτα.
Τμήμα Κορασίδων-2 : Η ομάδα (βλ. παρακάτω Παγκορασίδες-2) αποτελούμενη αποκλειστικά από κορίτσια με έτος γέννησης 1996-1997 συμμετείχε στον εκτός συναγωνισμού όμιλο ώστε να έχει τις «πρώτες» αγωνιστικές εμπειρίες, έχοντας αρκετά καλές εμφανίσεις.
Τμήμα Παμπαίδων : Η ομάδα των Παμπαίδων είναι μία εντελώς «καινούργια» ομάδα και στο λιγοστό διάστημα που τα παιδιά ασχολούνται πέτυχαν σπουδαία πράγματα. Αρχικά προκρίθηκαν στο Final-4 της ΕΣΠΑΑΑ και στη συνέχεια στον Τελικό της διοργάνωσης !!! Με την 2η θέση που τελικά κατέλαβαν προκρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου κέρδισαν ένα από τα τρία παιχνίδια αλλά κυρίως κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες.
Τμήμα Παγκορασίδων-1 : Η ομάδα των Παγκορασίδων πέτυχε αρχικά την πρόκρισή της στο Final-4 της ΕΣΠΑΑΑ και στη συνέχεια με την 3η θέση την οποία κατέλαβε προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στον όμιλο της Ελασσόνας. Εκεί πέτυχε μία νίκη στα τρία παιχνίδια και δεν μπόρεσε να προχωρήσει περισσότερο, όμως είχε σημαντικό κέρδος τις εμπειρίες. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε και τη σημαντική οικονομική βοήθεια των γονέων των κοριτσιών της ομάδας για το ταξίδι στην Ελασσόνα, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, καθώς προσέφεραν μία άνετη και ασφαλή μετάβαση με μισθωμένο πούλμαν, την προηγούμενη από την ημέρα έναρξης των αγώνων διαμονή-διατροφή αλλά και την ηθική στήριξη τους με τη φυσική παρουσία αρκετών εξ αυτών στους αγώνες στην επαρχιακή πόλη.
Τμήμα Παγκορασίδων-2 : Η ομάδα αυτή είναι η «επόμενη ημέρα» των Παγκορασίδων μας, καθώς αποτελείται αποκλειστικά από κορίτσια γενημμένα το 1996 και μετά  Συμμετείχε στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού καταλαμβάνοντας την 2η θέση και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια των αγωνιστικών επιτυχιών στο μέλλον.
Τμήμα Παγκορασίδων-3 : Ήδη έχει γίνει η επιλογή από τις Ακαδημίες του Αθλητικού Οργανισμού και έχει δρομολογηθεί η επόμενη ομάδα των Παγκορασίδων, η οποία θα αποτελείται από αθλήτριες γενημμένες το 1998-1999. Φέτος συμμετείχαν σε πολλά τουρνουά μίνι (πετυχαίνοντας αρκετές διακρίσεις) και από την επόμενη περίοδο θα ξεκινήσουν τα πρώτα αγωνιστικά τους βήματα στην μεγαλύτερη ομάδα.
Όπως οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί, οι οικονομικές υποχρεώσεις που βρίσκονται πίσω από τη λειτουργία τόσων τμημάτων και μάλιστα με επιτυχία ήταν μεγάλες. Ο σύλλογος ακολούθησε εξαιρετικά «σφιχτή» οικονομική πολιτική προσπαθώντας να προσφέρει ότι περισσότερο μπορούσε στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του. Κατόρθωσε έτσι να εξυγιανθεί οικονομικά, «κλείνοντας» σταδιακά τα τελευταία δύο έτη και τη μεγάλη οικονομική ζημία, την οποία είχε «κληρονομήσει» από την προηγούμενη διοίκηση. Θα πρέπει λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλους τους μικρούς και μεγάλους χορηγούς μας και τον Αθλητικό Οργανισμό για την καλή συνεργασία (στη λειτουργία των τμημάτων Κορασίδων-Παίδων, Παγκορασίδων-Παμπαίδων και Μίνι). Συνεχίζονται οι επαφές με χορηγούς και ελπίζουμε ότι και την επόμενη χρονιά, παρά την εξαιρετικά δύσκολη παγκόσμια οικονομική συγκυρία, θα τους έχουμε όλους και ακόμη περισσότερους, κοντά μας.
Τέλος όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, για εμάς οι αθλητικές επιτυχίες θα πρέπει να συνοδεύονται και από καλές επιδόσεις στο σχολείο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς η πλειοψηφία των αθλητών και αθλητριών μας έχει πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο. Μάλιστα οι υποψήφιοι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση αθλητές και αθλήτριες μας συγκέντρωσαν αρκετά καλές βαθμολογίες και ελπίζουμε βάσιμα πλέον ότι σύντομα θα προστεθούν στους υπόλοιπους φοιτητές και φοιτήτριες των μεγαλύτερων ηλικιακά αγωνιστικών τμημάτων μας.