Πρόσκληση σε φίλους επιχειρηματίες

Ο. Παλλήνης διαθέτει 210 εν ενεργεία αθλητές, οι οποίοι απαρτίζουν τα 8 αγωνιστικά μας τμήματα (3 ανδρικά και 5 γυναικεία).

Τα τελευταία 6 χρόνια όλα μας τμήματα έχουν σημειώσει σημαντικές επιτυχίες με προεξάρχουσες αυτές της ανδρικής και της γυναικείας μας ομάδας, οι οποίες ανέβηκαν στην Β' Εθνική και στην Α' Τοπική κατηγορία αντίστοιχα.

Αλλά και οι ομάδες υποδομών (νεάνιδες, παίδες, κορασίδες, παμπαίδες, παγκορασίδες) πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, με τις περισσότερες να συμμετέχουν κάθε χρόνο στα final four της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρησης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής.

Φιλοσοφία του Συλλόγου αποτελεί η δημιουργία υγειών ομάδων και η δουλειά σε επίπεδο υποδομής. Γι' αυτό ο Σύλλογός μας - σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Παλλήνης - διατηρεί ένα αξιόλογο πολυπληθές τμήμα Ακαδημιών (περισσότεροι από 150 μικροί αθλητές και αθλήτριες), του οποίου προΐσταται ο Στέφανος Πολύζος, ο οποίος προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και ως τεχνικός διευθυντής στα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο αρχείο της ιστοσελίδας μας, ο Σύλλογός μας διοργανώνει κάθε χρόνο το τουρνουά "ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ" (στο οποίο έχουν λάβει μέρος και ομάδες από το εξωτερικό) καθώς και διάφορες άλλες εκδηλώσεις στις οποίες έχουμε την ευκαιρία να προβάλλουμε και να "συστήσουμε" τους χορηγούς μας όχι μόνο στους γονείς των αθλητών μας, αλλά και στην τοπική κοινωνία εν γένει.

Στην προσπάθειά μας να προάγουμε τον αθλητισμό, να δημιουργούμε υγιείς και αξιόμαχες αγωνιστικές ομάδες, χρειαζόμαστε αρωγούς που να μας ενισχύουν οικονομικά για την επίτευξη των στόχων μας.

Οι υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει ο Σύλλογός μας είναι οι εξής:
  • Τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων εντός του γηπέδου
  • Διαφημιστικά τυπώματα στις φόρμες και τις εμφανίσεις των αγωνιστικών μας τμημάτων
  • Προβολή στις διάφορες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας (τουρνουά "ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ", "ALL STAR GAME", γιορτη για την κοπή της βασιλόπιτας κ.α.)
  • Προβολή στο παρών site μας, στο οποίο εκτός από το λογότυπο της επιχείρησης (που αποτελεί ταυτόχρονα και link για τυχόν υπάρχουσα ιστοσελίδα) μπορεί να προβάλλεται και η διαφήμιση κάποιου προγράμματος της επιχείρησης.

Για επιπλέον πληροφορίες, τόσο για το Σύλλογό μας όσο και για το πακέτο υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε στους αρωγούς μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας αποστείλουμε συνημμένο σχετικό έντυπο.

Μετά τιμής,
το ΔΣ του ΑΟ Παλλήνης