Μεγάλη επιτυχία το 1o ALL STAR PALLINI VOLLEYBALL GAME

Στο 1o ALL STAR PALLINI VOLLEYBALL GAME έλαβαν μέρος πάνω από 100 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου & του Αθλητικού Οργανισμού, όλων των ηλικιακών ομάδων, οι οποίοι στις δύο(2) ώρες που διήρκησε το αγωνιστικό μέρος,  συμμετείχαν αρχικά σε παιχνίδια επίδειξης και στη συνέχεια σε διαγωνισμούς σέρβις, επίθεσης και σε άλλα ανταγωνιστικά παιχνίδια. Το αγωνιστικό πρόγραμμα ακολούθησαν βραβεύσεις του Δημάρχου Παλλήνης κ.Κωνσταντά, των χορηγών (REDS, MARFIN EGNATIA BANK, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, Φροντιστήρια SO EASY), της Πρωταθλήτριας Ομάδας Γυναικών 2007-2008, πλήθος άλλων ειδικών βραβεύσεων και φυσικά όλων των μικρών και μεγάλων αθλητών & αθλητριών που έλαβαν μέρος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Προσαλίκας (πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης), ο κ.Κωνσταντάς (Δήμαρχος Παλλήνης),  κ.Δασκαλάκης (ταμίας της ΕΟΠΕ & πρώην πρόεδρος ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ), ο κ.Μπεργελές & η κα.Πική (μέλη Δ.Σ. ΕΟΠΕ), ο κ.Σταθόπουλος & ο κ.Βαρσαμής (γενικός γραμματέας & μέλος ΔΣ ΕΣΠΑΑΑ αντίστοιχα), κ. Καπάνταης (μέλος ΔΣ Συνδέσμου Διαιτητών), τοπικοί δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, η πρόεδρος του ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ, κα.Παπαγεωργίου Ευγενία, δήλωσε : “ Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης. Πιστεύω ότι οι αθλητές μας αλλά και οι θεατές το διασκέδασαν. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ειδικότερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα.Ρηγάτου & τον κ. Κουτσαβλάκη τόσο για την προσωπική τους πολύωρη ενασχόληση όσο και για από κοινού μας κάλυψη του οικονομικού κόστους. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μας κ. Παπαϊωάννου για την άρτια οργάνωση αυτή της γιορτής του Αθλητισμού, τους γονείς οι οποίοι εθελοντικά μας βοήθησαν και τους γυμναστές του Αθλητικού Οργανισμού. Υποσχόμαστε του χρόνου να διοργανώσουμε κάτι ακόμη καλύτερο !!!