Νέο σχήμα στο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Αθλητικό Όμιλο «ΠΑΛΛΗΝΗ» ΒΟΛΛΕΫ

Για πρώτη φορά στην 22χρονη ιστορία του συλλόγου μία γυναίκα αναλαμβάνει τα ηνία. Τη θέση του προέδρου διεκδίκησε και ανέλαβε η κα. Παπαγεωργίου Ευγενία, η οποία τα τελευταία χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες της στο σύλλογο από τη θέση της Γενικής Γραμματέως,. Τη θέση της Γ.Γραμματέως ανέλαβε μία ακόμη γυναίκα, η κα.Ρηγάτου Μαίρη, η οποία μέχρι πρόσφατα ήταν μέλος του Δ.Σ. Παράλληλα εισήλθαν στο Δ.Σ. οι κύριοι Παλίτης Χρήστος (ανέλαβε Β' Αντιπρόεδρος) & Νομικός Ν., οι οποίοι αντικατέστησαν τους παραιτηθέντες Καραπάνο Χρ. & Κούτρα Ν. τους οποοίους ο σύλλογος ευχαρίστησε για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες τους.
Πιο αναλυτικά όλες οι νέες αλλαγές :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α’ : ΚΟΥΤΣΑΒΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β’ : ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΡΗΓΑΤΟΥ ΜΑΙΡΗ,

Η νέα πρόεδρος, κα. Παπαγεωργίου Ευγενία δήλωσε τα παρακάτω : “ Θέλησα να αναλάβω την προεδρία καθώς και το δύσκολο έργο της ανασύνταξης και της αναδιοργάνωσης του συλλόγου που όλοι αγαπάμε, καθώς πιστεύω ότι έχουμε βρεθεί σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Από την μία πλευρά οι αγωνιστικές επιτυχίες των προηγούμενων ετών έχουν δημιουργήσει πολύ υψηλές υποχρεώσεις (κυρίως οικονομικές) αλλά και προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Από την άλλη πλευρά η άσχημη γενικά οικονομική συγκυρία επιβάλει σαν πρώτη προτεραιότητα την επαναξιολόγηση και το «συμμάζεμα» των οικονομικών μεγεθών, με την ταυτόχρονη αναζήτηση νέων χορηγών και τη βελτίωση της συνεργασίας με τους ήδη υπάρχοντες. Στην προσπάθεια αυτή δεν «περισσεύει» κανένας φίλος ή μέλος του συλλόγου, του βόλλεϋ αλλά και του αθλητισμού της πόλης γενικότερα. Απευθύνω σε όλους κάλεσμα να βοηθήσουν στη νέα αυτή προσπάθεια.

Λίγα λόγια για το προφίλ της νέας προέδρου : Έχει σπουδάσει Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάζεται από το 1983 ως Εισαγγελέας ενώ στην παρούσα φάση υπηρετεί ως Εισαγγελέας Εφετών Πειραιά. Είναι κάτοικος Παλλήνης και είναι παντρεμένη με τον κ. Μπάγια Σωτήρη, γνωστό πρόεδρο των Εισαγγελέων. ΄Έχει δύο παιδιά την Ελεάννα και το Δημήτρη τα οποία είναι αθλητές του βόλλεϋ. Αγαπημένα χόμπι της είναι η γυμναστική και ο αθλητισμός. Με τα κοινά του συλλόγου ασχολείται από το 2000, ενώ ήταν μέλος και στο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) την περίοδο 2005-2008.