Πρόκριση για την ομάδα Νεανίδων στην επόμενη φάση

Σ.Π.Α.Α.Α. αποδευκνείοντας και εμπράκτως την πολύ καλή δουλειά που συντελείται στα αναπτυξιακά μας τμήματα. Στην 10η και τελευταία αγωνιστική, η ομάδα των νεανίδων κέρδισε εντός έδρας την ομάδα της Α.Σ.Π.Ε Θέτιδας με σκορ 3-0 (25-21, 25-19, 25-9). Με αυτή τη νίκη (7η στην πρώτη φάση) η ομάδας μας τερμάτισε στη τρίτη θέση του πρώτου ομίλου, σε σύνολο 11 ομάδων, και εξασφάλισε το εισιτήριο για την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14/12.

Η φάση των "8" ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει σε αγώνες 2 γύρων άλλες 3 ομάδες. Αναμένονται λοιπόν έξι σημαντικές αναμετρήσεις στις οποίες η παρουσία των φίλων του συλλόγου θα βοηθήσει πολύ τα κορίτσια μας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες και καλή συνέχεια.

Για την ομάδα μας συμμετείχαν οι: Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα, Λαίου Χριστιάννα, Παλαμάρη Μαρία, Μαντοπούλου Αντιγόνη, Στεργάκου-Νέλσον Ντενίς, Γιαννέλου Χρύσα, Παπαστεφάνου Γεωργία, Πουρνάρα Εύα, Γεωργοπούλου Δανάη, Μοφρέντι Εύα, Πατσιλίβα Μαρία, Κιούρκου Δέσποινα, Παλαμάρη Ειρήνη, Κόκκινου Φωτεινή.