Σπουδαία εμφάνιση των Νεανίδων στο Μαρκόπουλο

Τα κορίτσια μας αγωνίστηκαν με ψυχή και παραλίγο να τιμωρήσουν την αντίπαλο δυνατή σε έμψυχο υλικό και εμπειρίες ομάδα του ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, που κατέβηκε με τον αέρα του φαβορί, μιας και στις τάξεις της έχει πέντε αθλήτριες της ομάδας γυναικών, που αγωνίζονται στην Α1 Κατηγορία.
Στο 1ο σετ η ομάδα μας εκμεταλλευόμενη το πολύ καλό σερβίς και παρά τις όποιες αδυναμίες στην άμυνα, κυρίως στο ντουμπλαζ, κατάφερε να κρατά το σκορ ισόπαλο (16-16). Στη συνέχεια όμως η αντίπαλος ομάδα με δυνατό μπλοκ και ποικιλία στην επίθεση επικράτησε εύκολα με 25-18.
Στο 2ο σετ οι αθλήτριές μας, μάς ξάφνιασαν ευχάριστα και προηγήθηκαν με 0-4 και 3-11. Η ομάδα του ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ με αντεπίθεση διαρκείας έφερε το σκορ στο 15-22, 21-23 και ισοφάρισε 24-24. Τα κορίτσια μας όμως παίζοντας με ψυχή  πήραν τελικά το σετ με 24-26. Αυτό ήταν και το πρώτο σετ, που έχασε στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.
Στο 3ο σετ η ομάδα μας έδειξε κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια, που κατέβαλε στο 2ο με αποτέλεσμα πέραν της επαφής που είχε στο σκορ στα μέσα (13-12), έχασε καθαρά 25-14.
Στο 4ο σετ η ομάδα μας μπήκε αναγεννημένη και προηγήθηκε 2-7. Παρά τη προσωρινή μείωση του σκορ σε 6-7. η ομάδα μας αύξησε τη διαφορά σε 6-11. Παρά το τελευταίο τάϊμ άουτ του αντίπαλου κόουτς, το σκορ έγινε 7-19. Εκεί κάποια αναλαμπή των αντιπάλων διαμόρφωσε το σκορ σε 15-21. Ο κόουτς μας κάλεσε αμέσως τάϊμ άουτ, που επέδρασε σωστά στα κορίτσια μας, που τελείωσαν το σετ 17-25, οδηγώντας τον αγώνα στο τάϊ μπρεϊκ.
Στο 5ο σετ οι αθλήτριές μας άντεξαν την πίεση των αντιπάλων και τα 2 σφαλτσοσφυρίγματα  της διαιτησίας μέχρι το 7-6. Στη συνέχεια επαναλαμβανόμενα αμυντικά λάθη έφεραν γρήγορα το σκορ στο 10-6 και στο 15-7.
Τελικό σκορ αγώνα 3-2 σετ υπέρ της γηπεδούχου ομάδας του ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.
Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και αποζημίωσε τους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν.Είναι βέβαιο ότι με παρόμοιες εμφανίσεις η ομάδα μας θα καταλάβει μια από τις 4 πρώτες προνομιούχες θέσεις του ομίλου μας, που οδηγούν στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομάδα του ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ για την φιλοξενία. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.  
Η διαιτησία των Χ. Παπαδογούλα και Θ. Πικραμένου  δεν μπορεί να κριθεί επαρκής. Ιδιαίτερα ο πρώτος έκανε αρκετά λάθη, τα περισσότερα των οποίων σε βάρος της ομάδας μας. Πιθανότατα η επιτροπή ορισμού διαιτητών της ΣΥΔΠΕΑΑΑ δεν εκτίμησε σωστά τον αγώνα, λόγω της θεωρητικά μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των ομάδων, με αποτέλεσμα να μην επαληθευθεί για τις επιλογές της. Το σοβαρότερο ίσως λάθος του διαιτητή ήταν ότι όχι μόνον επηρεάζοταν στις αποφάσεις του από τα σχόλια-φωνές της εξέδρας αλλά και ότι τεχνηέντως άνοιγε "νευματικό" διάλογο με φιλάθλους ειρωνευόμενος  και συνεπώς προκαλώντας αυτούς. Θα πρέπει οι σχολές διαιτητών να τονίζουν ιδιαίτερα τη συμπεριφορά των διαιτητών έναντι των φιλάθλων, οι οποίοι αναντίρρητα αρκετές φορές ξεφεύγουν από τα αυστηρά οριζόμενα κόσμια επίπεδα. Γενικά περιμέναμε καλύτερη διατησία και συμπεριφορά από διαιτητή Α Κατηγορίας. Καιρός είναι η προαγωγή των διαιτητών να βασίζεται στην επίδοσή των και όχι μόνον στα χρόνια υπηρεσίας των.
Στην αποστολή της ομάδας μας ήταν οι αθλήτριες: Κ. Πολύζου, Δ. Παναγιωτίδου, Δ. Δήμα, Δ. Κιούρκου, Ν. Βάρδα, Φ. Βλατάκη, Μ. Κυριακοπούλου, Γ. Μπορονικόλα,   Σ.Σταθοπούλου , Ρ. Παπαζήση, Μ.Φλωράκη καθώς και τα μέλη του τεχνικού τιμ Τ. Αντωνάκης και Β. Κιούρκου.