Έναρξη Προετοιμασίας ΝΕΑΝΙΔΩΝ Περιόδου 2012-13

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος το Σωματείο μας  δίνοντας ιδιαίτερα προσοχή στα κορίτσια που θα πάνε στη Γ Λυκείου αποφάσισε να κατεβάσει ξεχωριστή ομάδα Νεανίδων κάτω από τις οδηγίες του κόουτς Τάσου Αντωνάκη. Οι προπονήσεις μέχρι την έναρξη της Σχολικής περιόδου δεν θα υπερβαίνουν τις 3 εβδομαδιαία και όταν αρχίσουν τα Σχολεία τις 2. Έτσι  οι αθλήτριες θα έχουν πολύ περισσότερο χρόνο για τη μελέτη τους διατηρώντας παράλληλα  καλή φυσική  κατάσταση, που οπωσδήποτε συνδράμει στην καλύτερη προετοιμασία του ατόμου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Η ομάδα των Νεανίδων, εφόσον απαιτηθεί, θα πλαισιωθεί και με αθλήτριες τόσον της ομάδας των γυναικών όσον και αυτής των κορασίδων για τη συμπλήρωση της δωδεκάδας.
Οι υποχρεώσεις της ομάδας των Νεανίδων θα ολοκληρωθούν, βάση του προγραμματισμού της Ομοσπονδίας ( ΕΟΠΕ) το αργότερο στο τέλος Φεβρουαρίου 2013 (Τελικοί Πανελληνίου πρωταθλήματος).
Λεπτομέρειες για την ώρα και τόπο της πρώτης συγκέντρωσης θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο, από τον ιστότοπό μας αλλά και προσωπικά σε κάθε αθλήτρια από τον κόουτς.
Κ α λ ή  Α γ ω ν ι σ τ ι κ ή Χ ρ ο ν ι ά