"Αποχαιρέτισαν" με ήττα !!!

Παρόλα αυτά τα κορίτσια προσπάθησαν να παρουσιάσουν μία θετική εικόνα και τα κατάφεραν αρκετά καλά (τουλαχιστον στα 2 πρώτα σετ). Στο 1ο σετ η ομάδα μας ξεκίνησε άσχημα (έχανε 12-2!) αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε αρκετά μειώνοντας μέχρι και τους δύο πόντους, αλλά τελικά έχασε στο τέλος. Στο 2ο σετ τα κορίτσια μας "πίεσαν" στο σερβις με αποτέλεσμα να φθάσουν με τη σειρά τους τη διαφορά στους 10 πόντους και τελικά να κερδίσουν το σετ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στα δύο επόμενα σετ όμως, η ομάδα του Αστέρα βελτιώθηκε κερδίζοντας με ευκολία.
Η ομάδα μας τελικά δεν κατάφερε να βρεθεί στο Final-4 ώστε να υπερασπιστεί το περσινό τίτλο της. Κάτι που θα μπορούσε να διεκδικήσει εφόσον δεν είχε μία σειρά τραυματισμών και άλλων περιπτώσεων, οι οποίοι της στέρησαν σχεδόν από την αρχή του πρωταθλήματος βασικά της στελέχη (όπως η ακραία Ψωμά Ε.,  η ακραία Βλατάκη Φλ., η διαγώνια Ρηγάτου Τ. και άλλες κοπέλες) !!!
Μία χρονιά τελείωσε λοιπόν για το τμήμα, αλλά οι αθλήτριες μας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στα τμήματα Κορασίδων (B' Φάση) & Γυναικών.