" Έγραψαν" .... ιστορία !!!!

Την Πέμπτη 18/3, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το βόλεϊ, ηττήθηκε από την πολύ καλή ομάδα της Άρτεμις Κορυδαλλού με 3-1 σετ, χάνοντας έτσι και την ευκαιρία να προκριθεί στην τελική τετράδα. Η ομάδα μας θα μπορούσε να έχει κάνει μία ακόμη υπέρβαση, όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι εμφανίστηκε κουρασμένη, με προβλήματα στην επίθεση και μέτριο σερβις (το οποίο ήταν το "όπλο" της στις δύο πρώτες αγωνιστικές). Αντίθετα τα κορίτσια του Κορυδαλλού έκαναν την καλύτερη εμφάνιση τους στη σειρά των τριών πρώτων αγώνων. Ήταν λογικό μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα μας να είναι απογοητευμένη από το αποτέλεσμα του αγώνα, όμως εάν κάποιος αναλογιστεί τι πρόσφεραν αυτά τα κορίτσια μόνο ευχαριστημένος μπορεί να δηλώνει.
Για την ιστορία στο τελικό αγωνίστηκαν οι ομάδες του Πανελληνίου ΓΣ (την οποία κέρδισε η ομάδα μας στον φετινό τελικό της ΕΣΠΑΑΑ με 3-1 σετ) με την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης (από την οποία η ομάδα μας έχασε με 3-2 σετ την 1η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης), με την πρώτη να κερδίζει 3-1 σετ και να στέφεται πρωταθλήτρια.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν σε όλους τους συντελεστές (αθλήτριες-προπονητές-διοίκηση) της τεράστιας αυτής επιτυχίας της ομάδας μας και ευχόμαστε στο άμεσο μέλλον να ζήσουμε παρόμοιες στιγμές.

Σύντομα στο κανάλι μας (palinivolleyball tv) θα φιλοξενηθούν εκτενή στιγμιότυπα από την φετινή καταπληκτική πορεία.