Στο θρόνο του Πρωταθλητή οι Νεάνιδες!


Στη συνέχεια όμως η ομάδα μας ξεκίνησε την αντεπίθεσή της. Με κυριότερα όπλα το σερβίς και την άμυνα, αλλά και το πάθος που αντικάτεστησε το άγχος και ξεχείλιζε στο παιχνίδι της, η ομάδα μας κατέκτησε εύκολα το 2ο σετ και συνέχισε με φόρα κερδίζοντας και στο 3o, κάνοντας το 2-1 στα σετ!
Το 4ο σετ ήταν και το πιο συναρπαστικό: Ενώ τα κορίτσια μας είχαν καταφέρει να πάρουν στην αρχή του σετ κεφάλι στο σκορ, η ομάδα του Πανελληνίου - ούσα με την πλάτη στον τοίχο - εξαπέλυσε σφοδρή αντεπίθεση χτυπώντας τόσο από την επίθεση όσο και από το σερβίς και κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να προηγηθεί στο σκορ σε κρίσιμο σημείο (23-21). Τότε όμως τα κορίτσια έδειξαν μυαλό αλλά κυρίως ψυχή πρωταθλητή, κατάφεραν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση και έφτασαν στην τελική επικράτηση με 26-24!

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του τροπαίου ήταν έξαλλοι και διήρκεσαν από την ώρα της απονομής μέχρι τις 10 το βράδυ! Οι φίλοι της ομάδας ακολούθησαν το λεωφορείο μέχρι το γήπεδο και στη συνέχεια υπήρξε αυτοκινητοπομπή που έκανε το γύρο της Παλλήνης κορνάροντας και τραγουδώντας και κατέληξε στο δημαρχείο, οπού εν μέσω βαρελότων, τραγουδιών και κορναρισμάτων πανηγυρίσαμε όλοι μαζί τη νέα μεγάλη επιτυχία του συλλόγου μας!

Επιφυλασσόμαστε για εκτενέστερο αφιέρωμα σ' αυτό το σπουδαίο κατόρθωμα, αλλά και για περεταίρω ρεπορτάζ, καθώς ακολουθεί και το πανελλήνιο πρωταθλήμα στο οποίο θα συμμετάσχει η ομάδα την προσεχή εβδομάδα.

Ως επίλογο θα θέλαμε να επαναλάβουμε ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια μας αλλά και στο προπονητικό team. Η ομάδα μάς έκανε (ακόμη μια φορά) πραγματικά υπερήφανους όχι μόνο για το αποτέλεσμα και το υπέροχο θέαμα που προσέφεραν αλλά και για την ψυχή και το πάθος που επέδειξαν σε κρίσιμες στιγμές. Σας ευχαριστούμε γιατί αποδείξατε ότι η δουλειά, οι θυσίες, η ομαδικότητα και η καρδιά τελικά καταρρίπτουν όλα τα αρνητικά προγνωστικά και δικαιώνονται! Καλή συνέχεια...