Στον Τελικό!!!


Κλίμα ευφορίας λοιπόν επικρατεί στις τάξεις της ομάδας καθώς με την νίκη αυτή πήραν το εισητήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πράγμα το οποίο το ήθελαν πολύ και μόχθησαν γι'αυτό από την αρχή της χρονιάς όλα τα κορίτσια!

Στον αγώνα τώρα, η ομάδα της Παλλήνης ξεκίνησε με τις Σ.Πολίτη στην πάσα και διαγώνια την Μ.Βορβολάκου. Ακραίοι η Τ.Καράβη και Ε.Ψωμά και κεντρικοί η Έλσα Γρίσπου με την Τ.Ρηγάτου. Στην θέση του λίμπερο η Ι.Κούρτη
Απούσα λόγω τραυματισμού ήταν η Μ.Οικονομοπούλου
Προπονητής: Δ. Παπαϊωάννου

Ο αγώνας τώρα ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας καθώς τα κορίτσια μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν τον αντίπαλο. Έτσι πήραν νωρίς μία μικρή διαφορά δείχνονταν τις διαθέσεις της. Όμως κάποια λάθη στο σερβίς και με όπλο το μπλοκ τους τα κορίτσια τους Ηλυσιακού κατάφεραν να φέρουν το ματς στα μέτρα τους και να συμβαδίζουν  στο σκορ μέχρι και το 16. Εκεί κάπου το σερβίς άρχισε να λειτουργεί για την ομάδα μας για πρώτη φορά στον αγώνα και έτσι φάνηκε η αδυναμία των αντιπάλων στην υποδοχή. Αποτέλεσμα; Μα τι άλλο από την κατάκτηση του 1ου σετ.
Στο 2ο σετ ο Ηλυσιακός μπήκε αποφασισμένος. Αυτή τη φορά πήρε αυτός ένα μικρό προβάδισμα στο ξεκίνημα. Όμως το σερβίς λειτουργούσε αποτελεσματικά μη επιτρέποντας στον αντίπαλο να επιτεθεί με καλές προϋποθέσεις. Έτσι με καλές τοποθετήσεις στο μπλοκ και την άμυνα, ο Ηλυσιακός αδυνατούσε να πάρει εύκολα πόντους. Ήταν πλέον φανερό, η ομάδα είχε ρυθμό, καλό σερβίς - καλό μπλοκ - καλή άμυνα και............ 0-2!!!
Στο 3ο σετ τα κορίτσια μας μπήκαν με φόρα από το προηγούμενο σετ και αποφασισμένες να τελειώσουν το ματς! Αντίθετα η ψυχολογία των κοριτσιών του Ηλυσιακού βρίσκονταν στο ναδήρ μη μπορώντας να αντιδράσουν σε κανένα σημείο. Το σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα όπου με σοβαρότητα η ομάδα μας το κατέκτησε με 13-25!

0-3 λοιπόν και όλοι (φίλαθλοι, διοίκηση, παίκτριες των λοιπών τμημάτων, ακόμη και η τραυματίας Μ.Οικονομοπουλου) μπήκαν στο παρκέ για να πανυγηρήσουν μαζί με τα κορίτσια μας την μεγάλη αυτή επιτυχία για το τμήμα των νεανίδων και για τον σύλλογο γενικότερα!

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για τον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον Πανελλήνιο την Κυριακή, ώρα 18:00 στο Ολυμπιακό Χωριό!

•    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους φιλάθλους μας για την θερμή τους υποστήριξη.