Νίκη με 3-0 επί της ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ-2 και δεύτερη θέση για τις Κορασίδες-2

Στη συνέχεια ανεβάζοντας την απόδοση τους και παίζοντας ψυχωμένα πήραν μια διάφορα 2-3 πόντων που τη διατήρησαν μέχρι το τέλος του σετ.
Στο δεύτερο σετ ξεκίνησαν δυναμικά, με γρήγορη ανάπτυξη στο φιλέ και με όπλο το πολύ καλό σέρβις δεν άφησαν περιθώρια στην φιλοξενούμενη ομάδα ν’ αντιδράσει.
Στο κρίσιμο και τελευταίο σετ τα κορίτσια μας πίστεψαν στη νίκη, βελτίωσαν αισθητά την απόδοση τους, με καλή υποδοχή και αποτελεσματικότητα στην επίθεση πήραν επάξια τη νίκη παίζοντας πιο ανταγωνιστικό βόλεϊ.

Για την ιστορία η διακύμανση των σετ:
1ο: 25-18  (24 λεπτά)
2ο: 25-18  (23 λεπτά)
3ο: 25-17  (23 λεπτά)

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις Κορασίδες-2 που ολοκλήρωσαν αυτό το όμορφο ταξίδι κατακτώντας την δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού πραγματοποιώντας 7 νίκες και 3 ήττες σε σύνολο 10 αγώνων με 23 σετ υπέρ και 10 κατά, απέναντι σε ομάδες με πολύ αποδοτικές αθλήτριες αποδεικνύοντας ότι ο Α.Ο ΠΑΛΛΗΝΗ έχει αξιόμαχο φυτώριο, αγαπάει και αναπτύσσει το βόλεϊ ακόμα και σε μικρότερες κατηγορίες. Οι αθλήτριες μας δουλεύοντας σκληρά στις προπονήσεις και εφαρμόζοντας τις οδηγίες του προπονητή κ. Δ. Γιαμαλή κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα, να δέσουν σαν ομάδα και να πραγματοποιούν νίκες με 3-0 σετ παίζοντας όμορφο και τεχνικό βόλεϊ.

Μετά το τέλος του αγώνα τα κορίτσια μας γιόρτασαν την επιτυχία τους στο εστιατόριο Pizza Park στη Κάντζα με χαρούμενη διάθεση και πολύ γέλιο.