Ήττα στις λεπτομέρειες

Ηττήθηκε από την πρωτοπόρο ομάδα του Α.Ο. Μαρκοπούλου εκτός έδρας με τελικό αποτέλεσμα 3-2 σετ.

Ειδικότερα, στο πρώτο σετ, το οποίο έληξε 25-18 σε 28 λεπτά, η ομάδα μας δεν κατάφερε να ξεκινήσει καλά και βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς. Διαφορετική εικόνα στα δύο επόμενα σετ με τις αθλήτριές μας να καταφέρνουν να κάνουν την ανατροπή και να τα κερδίζουν με 25-17 και 25-22 σε 24 και 29 λεπτά αντίστοιχα πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Μαρκοπούλου κατάφερε όμως να κάνει εκ νέου με τη σειρά του την ανατροπή και να πάρει το 4ο και 5ο σετ, με 25-17 και 15-10 σε 27 και 17 λεπτά αντιστοίχως, και ταυτόχρονα τη νίκη.

Για την ομάδα μας συμμετείχαν οι: Οικονόμου Ιωάννα, Πατσιλίβα Κωνσταντίνα, Οικονόμου Βασιλική, Μαυρογένη Μαρίνα, Κόκκινου Φωτεινή, Λινάρδου Αναίς, Αγγελή Αριάννα. Ζαχαράκη Λυδία, Τσόρρι Μαρία, Παπαστεφάνου Γεωργία, Σπάη Ευφροσύνη, Πουρνάρα Νόρα, Παλαμάρη Μαρία. Προπονητής: κ. Δημήτρης Γιαμαλής

Συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση.

Επόμενη αναμέτρηση εντός έδρας με την ομάδα του Γ.Σ. Αστέρα Αγίου Δημητρίου το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016, και ώρα 19:00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Παλλήνης στην Κάντζα.