Αυτή είναι η ομάδα μας

Άψογες στα ομαδικά και ατομικά καθήκοντα που είχε η κάθε μία αθλήτρια. Έκανε ένα υπέροχο ξεκίνημα της Β΄φάσης νικώντας την ομάδα του Χολαργού με 3-0 σετ. Μια εμφάνιση αντάξια της αξίας της. Αυτή είναι η ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε και να την χαιρόμαστε. Δυνατή, ώριμη και με αυτοπεποίθηση. Τα κορίτσια ξεκίνησαν μέσα στο κρύο γήπεδο με εξαιρετικό σερβίς, πολύ καλή άμυνα και αποτελεσματική επίθεση. Ζέσταναν τον κόσμο που είχε έρθει να τους συμπαρασταθεί και τον αποζημίωσαν με το παραπάνω. Τα σετ 25-10, 25-23, 25-15 και η πρώτη νίκη είναι γεγονός! Σίγουρα ένα παιχνίδι είναι και ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς και δύσκολος. Γι’ αυτό δεν εφησυχάζουμε και ανεβάζουμε ρυθμούς προσπαθώντας πιο πολύ. Πολλές φορές στο ταξίδι αξία έχει η διαδρομή και άλλες φορές ο προορισμός. Όπως και να έχει αυτή η ομάδα θα πρέπει να προσπαθήσει να χαρεί τη διαδρομή και να δουλέψει και να αγωνισθεί όπως ξέρει και μπορεί και να είναι σίγουρη ότι πάντα όταν βγαίνει από το γήπεδο έχοντας δώσει τα πάντα τότε θα είναι νικήτρια ασχέτως αποτελέσματος. 

Γι’ αυτό θέλουμε να τις ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για τις προσπάθειές τους και να τους υποσχεθούμε ότι θα είμαστε κοντά τους. Προπονητές, έφοροι, διοικητικό συμβούλιο. 

Η ομάδα που αγωνίσθηκε είναι: Α. Παφίλη, Ε. Μανφρέντι, Χ. Λάϊου, Π. Χαραλαμπίδη, Μ. Φλωράκη, Μ. Κυριακοπούλου, Δ.Κιούρκου, Κ. Ιωαννίδη, Χ. Αντωνίου, Δ-Ν, Στεργάκου-Νέλσον, Α. Χατζηαναστασιάδη και Α. Μαντοπούλου.