12ο τουρνουά

ΖΑΧΟΣ" που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα της Παλλήνης και της Κάντζας το διήμερο 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012. Οι θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους τις προσπάθειες των Κορασίδων των έξι Συλλόγων, που συμμετείχαν, πήραν μια γεύση για το πρωτάθλημα, που αρχίζει το επόμενο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου.
Η ομάδα του ΓΣΚ " ο ΗΡΑΚΛΗΣ" με πλούσιο έμψυχο υλικό αλλά και με περισσότερα φιλικά στην προετοιμασία της, αναδείχθηκε πανάξια κυπελλούχος επικρατώντας στον τελικό του ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ με 3-1. Η ομάδα των κορασίδων μας, που για πρώτη φορά σημειωτέον αγωνίστηκε με σύστημα 5-1 σε τουρνουά-επίσημο αγώνα ,  έδειξε ότι θα είναι υπολογίσιμη δύναμη στο φετινό πρωτάθλημα.
Στον αγώνα για την τρίτη θέση ο ΑΣ ΤΥΦΩΝ επικράτησε της ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ με 3-0 σετ. Στον πρώτο, χρονολογικά, αγώνα της μέρας η ομάδα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ νίκησε με 2-1 σετ την ομάδα του ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στο τουρνουά.
Στην νικήτρια ομάδα του ΓΣΚ " ο ΗΡΑΚΛΗΣ" απονεμήθηκε κύπελλο, που πανηγυρίστηκε έξαλλα. Στις τρεις πρώτες ομάδες απονεμήθηκαν μετάλλια και σε όλες τις αθλήτριες των ομάδων, που συμμετείχαν στο τουρνουά προσφέρθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια.
Καλά λόγια αξίζουν τέλος, τόσο στην Οργανωτική Επιτροπή όσο και σ'όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ, που πέραν της εθελοντικής προσφοράς εργασίας κάλυψε εκ των ένδον το σύνολο των εξόδων του τουρνουά.