Επικίνδυνη έξοδος για τις γυναίκες μας

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα αμφίρροπο 1ο σετ, το οποίο κατακτήσαμε τελικά δύσκολα με σκορ 25-22. Η συνέχεια ήταν πιο εύκολη με τα κορίτσια μας να κάνουν το σκορ 2-0 χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες (25-14). Νέα μάχη στο 3ο σετ με τις λεπτομέρειες να πάνε αυτήν την φορά προς μέρος του Ακρίτα και να μειώνει σε 2-1 (23-25). Αντίστροφη εικόνα στο 4ο σετ σε σχέση με αυτή του 2ου, με τις φιλοξενούμενες να φτάνουν άνετα στην κατάκτησή του και να επιστρέφουν στο παιχνίδι 2-2 (10-15). Τελικά η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε καθώς η Παλλήνη κατέκτησε εύκολα το 5ο σετ με 15-10 και έφτασε σε μία ακόμη νίκη, την 4η σε 5 παιχνίδια.

Δείτε την βαθμολογία εδώ

Αποστολή: Σοφία Πολίτη, Ζωή Κατοίκου, Χριστιάννα Λαϊου, Μαργαρίτα Οικονομοπούλου, Σίλβια Σκλάβενα, Ντενίζ Στεργάκου, Αλεξία Στάθη, Δήμητρα Καραμπάγια, Χρύσα Γιαννέλου, Ναταάσσα Τζίμα, Αντιγόνη Μαντοπούλου και τα λίμπερο Ελεάνα Μπάγια και Ίρμα Κούρτη.

Προπονητής: Γιώργος Τουρνάκης

Γυμνάστρια: Ανδριάννα Βαμβακίτου

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με μία επικίνδυνη έξοδο, καθώς το Σάββατο και ώρα 18:00 αντιμετωπίζουμε τον Μεσσηνιακό στην Καλαμάτα με την αποστολή να αναχωρεί στις 13:00 και να επιστρέφει το βράδυ της ίδιας μέρας.