Νίκη και συνέχεια με ΓΣ Χαλανδρίου

Τα δύο πρώτα σετ ήταν εξαιρετικά αμφίρροπα με τις δύο ομάδες να κατακτούν από ένα (25-23, 22-25). Στο 3ο σετ τα κορίτσια μας ήταν ανώτερα και έφτασαν εύκολα στην κατάκτησή του (25-15) ενώ αντίστροφη εικόνα παρουσίασαν οι δύο ομάδες στο 4ο (18-25). Στο 5ο και τελευταίο σετ η Παλλήνη εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό της ξεκίνημα παίρνοντας μία μεγάλη διαφορά την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος φτάνοντας έτσι εύκολα στην κατάκτησή του (15-7). Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια της ομάδας μας που έπαιξαν τραυματισμένες, αλλά και στις συμπαίκτριές τους που τις συνέδραμαν και όλες μαζί πέτυχαν αυτή την σπουδαία νίκη.

Σημειώνεται ότι ήδη η ομάδα συμπεριέλαβε στην 14δα των γυναικών και τις νεάνιδες Χριστιάννα Λαϊου, Αντιγόνη Μαντοπούλου και Ντενίζ Στεργάκου. Έτσι η σύνθεσή της διαμορφώθηκε ως εξής: Σοφία Πολίτη, Ζωή Κατοίκου, Χριστιάννα Λαϊου, Μαργαρίτα Οικονομοπούλου, Σίλβια Σκλάβενα, Ντενίζ Στεργάκου, Αλεξία Στάθη, Δήμητρα Καραμπάγια, Χρύσα Γιαννέλου, Ναταάσσα Τζίμα, Αντιγόνη Μαντοπούλου και τα λίμπερο Ελεάνα Μπάγια και Ίρμα Κούρτη.

Μετά την νίκη επί της Κορίνθου, η συνέχεια του πρωταθλήματος βρίσκει τα κορίτσια μας να δοκιμάζονται το Σάββατο στις 20:00 στην έδρα του ΓΣ Χαλανδρίου, με τις γηπεδούχες να έρχονται από μια εμφατική εκτός έδρας νίκη (0-3) με αντίπαλο την Ευρυάλη.

Όσοι πιστοί μας φίλαθλοι λοιπόν προσέλθετε αύριο στον παραπάνω τόπο και ώρα για να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της ομάδας μας.