Ρόστερ της γυναικείας ομάδας για την νέα σεζόν


Στο «τιμόνι» της ομάδας παραμένει ο Γιώργος Τουρνάκης, ο οποίος, αν και πέρσι ανέλαβε την ομάδα λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, κατάφερε να οδηγήσει τα κορίτσια σε μια επιτυχημένη χρονιά.


Ως προς το ρόστερ των αθλητριών, κατ’ αρχάς αναφέρουμε την αποχώρηση της Στέλλας Πολίτη, γεννήματος - θρέμματος του Συλλόγου μας και αρχηγού κατά τα τελευταία χρόνια της γυναικείας μας ομάδας, προς την ομάδα των Αμαζόνων, την οποία της ευχόμαστε να οδηγήσει σε επιτυχίες, όπως έκανε τα παλαιότερα χρόνια και στον σύλλογό μας. Σημαντικές ήταν και οι μεταγραφές προς την νεοφώτιστη ομάδα του Αιγάλεω δύο εκ των παλαιότερων αθλητριών μας, Έλσας Γρίσπου και Χαρούλας Μπιτσάκου, στις οποίες ευχόμαστε επίσης τα καλύτερα.


Στην θέση των πασαδόρων, η Σοφία Πολίτη θα συνεχίσει να «διευθύνει» την ομάδα εντός γηπέδου, μαζί με την Ζωή Κατοίκου, η οποία προέρχεται από τις ακαδημίες μας και είχε παραχωρηθεί τα τελευταία χρόνια με υποσχετική στην ομάδα του Γέρακα, κατόπιν της αποχώρησης της Νάντιας Μαύρου.


Η Νατάσα Τζίμα – η οποία αποκτήθηκε πέρσι από τον Ιωνικό – παραμένει στην ομάδα μας και (μετά την αποχώρηση της Στέλλας Πολίτη) θα την συνοδεύσει η Αντιγόνη Μαντοπούλου, νεάνιδα προερχόμενη από τις ακαδημίες μας.
Στην θέση των κεντρικών μπλοκέρ, συνεχίζει η Μαργαρίτα Οικονομοπούλου, η οποία τρία χρόνια μετά την αποχώρησή της επέστρεψε πέρσι στις τάξεις της ομάδας μας, και κατόπιν της αποχώρησης της Έλσας Γρίσπου (αλλά και της Αναστασίας Δημητροπούλου που δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει λόγω επαγγελματικού φόρτου) θα την συνοδεύσουν οι Άννα Λαμέ, που προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά στην ΑΕ Αμπελοκήπων, Σύλβια Σκλάβαινα και Μαρίτα Κυρίτση από τον ΣΦΑΜ «Φοίβος» και την Ένωση Βύρωνα αντίστοιχα. 
Ως προς τις ακραίες, το δίδυμο Δήμητρας Καραμπάγια (που ήρθε στην ομάδα μας πέρσι) και Αλεξίας Στάθη (που είναι πλέον μια από τις «παλιές» μας παίκτριες) συνεχίζει δυναμικά – και, μάλιστα, συνεχίζουν εξίσου δυναμικά ως προπονήτριες στην υποδομή μας – ενισχυόμενες από την νεαρή και ελπιδοφόρο Χρύσα Γιαννέλου που αποκτήθηκε από τον ΑΟ Μαρκοπούλου, όπου θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν μέλος της γυναικείας ομάδας με αρκετές συμμετοχές στην Α1 Εθνική Κατηγορία.


Τέλος, δύο από τις αρχαιότερες αθλήτριες μας, οι Ίρμα Κούρτη και Ελεάνα Μπάγια, θα συνεχίσουν στην θέση των λίμπερο.


Επομένως, η σύνθεση της γυναικείας μας ομάδας για την φετινή περίοδο έχει ως εξής:
Προπονητής: Γιώργος Τουρνάκης
Πασαδόροι: Σοφία Πολίτη, Ζωή Κατοίκου
Ακραίες: Αλεξία Στάθη, Δήμητρα Καραμπάγια, Χρύσα Γιαννέλου
Κεντρικές: Μαργαρίτα Οικονομοπούλου, Άννα Λαμέ, Σύλβια Σκλάβαινα, Μαρίτα Κυρίτση
Διαγώνιες: Νατάσα Τζίμα, Αντιγόνη Μαντοπούλου
Λίμπερο: Ίρμα Κούρτη, Ελεάνα Μπάγια


Ευχόμαστε στην ομάδα μια υγιή και επιτυχημένη σεζόν!