Το ρόστερ της γυναικείας μας ομάδας

Οι καινούργιες είναι η Νάντια Μαύρου, που θα αγωνίζεται ως πασαδόρος, η Δήμητρα Καραμπάγια που θα αγωνίζεται ως ακραία και η Νατάσσα Τζήμα που θα αγωνίζεται ως διαγώνια. Προστέθηκε επίσης η Μαργαρίτα Οικονομοπούλου που θα αγωνίζεται ως κεντρική, την οποία επίσης καλωσωρίζουμε στην επάνοδό της.Η Μαργαρίτα εξάλλου, θεωρείται από όλους μας “δική μας” αθλήτρια, εφόσον αγωνιζόταν και παλιά σε εμάς επί σειρά ετών και ως νεάνιδα. Το υπόλοιπο ρόστερ που αποτελεί τον βασικό κορμό της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια είναι οι Στέλλα Πολίτη (διαγώνια), Σοφία Πολίτη (πασαδόρος), Ελεάνα Μπάγια (λίμπερο), Ίρμα Κούρτη (λίμπερο), Έλσα Γρίσπου (κεντρική), Αναστασία Δημητροπούλου (κεντρική), Αλεξία Στάθη (ακραία), Χαρούλα Μπιτσάκου (ακραία), καθώς και οι νεάνιδες Χριστιάννα Λαϊου (πασαδόρος), Μάρω Κυριακοπούλου (ακραία) και Τίνα Παπαδοπούλου (ακραία-διαγώνια).

Να ενημερώσουμε ότι η γυναικεία μας ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της σήμερα, Δευτέρα, 25/8 ενώ αύριο θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Ευχαριστούμε τέλος και τις από ετών δικές μας αθλήτριες για την αγωνιστική προσφορά τους στις ανόδους των κατηγοριών, στις εισόδους μας πάντα στα φάϊναλ φόρ του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΑΑΑ, αλλά και για το ήθος τους και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.