Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Ρ Ι Ε Σ ! ! !

. Με αυτή την νίκη έκανε το 3-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και πήρε το εισητήριό της για τα σαλόνια της Α2 ως πρωταθλήτρια της ΕΣΠΑΑΑ.

Στα αγωνιστικά, το Χαλάνδρι μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με καλή ψυχολογία καθώς είχε επικρατήσει στον 1ο τελικό στην Κάντζα. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει από την αρχή μία μικρή διαφορά 3-4 πόντων όπου και διατήρησαν μέχρι και 15-13, ενώ την αύξησαν προς το τέλος του σετ εκμεταλλευόμενοι τη νευρικότητα της ομάδας μας και έκαναν το 1-0
Το 2ο σετ κύλησε ιδανικά για τα κορίτσια μας και έφτασαν άνετα στο 1-1 ενώ στο 3ο αντιστράφηκε η εικόνα και ο ΓΣ Χαλανδρίου έφτασε μία ανάσα από το 2-1 καθώς προηγήθηκε με 23-18 αλλά δεν κατάφερε τελικά να πάρει το σετ καθώς τα κορίτσια μας φάνηκαν πιο ψύχραιμα και εκμεταλλεύτηκαν την επιθετική δυστοκία των αντιπάλων μας, κάνοντας έτσι το 1-2. Η ευκαιρία που είχε παρουσιαστεί δεν θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτη καθώς οι αθλήτριές μας βρίσκονταν μία ανάσα από την άνοδο, ενώ οι γηπεδούχες δεν είχαν και την καλύτερη ψυχολογία μετά την απώλεια του 3ο σετ και με τον τρόπο που αυτή ήρθε. Έτσι μπήκαν από την αρχή στη θέση του οδηγού με την διαφορά να μεγαλώνει συνεχώς και χωρίς να απειληθούν σε κανένα σημείο του σετ έφτασαν στην κατάκτησή του. Έτσι ο τελικός πήγε στην Παλλήνη με σκορ 1-3 και... πρωτάθλημα!!! 

Τη συνέχεια την φαντάζεστε... Σαμπάνιες, χορός και τραγούδια και μεγάλα χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα αθλητριών, προπονητών, διοίκησης και φιλάθλων. Η ένταση ήταν μεγάλη αλλά και οι στιγμές συγκινητικές καθώς όλοι είδαν τους κόπους μιας χρονιάς να ανταμείβονται.

Για την ιστορία:

1ο σετ: 25-18
2ο σετ: 13-25
3ο σετ: 25-27
4ο σετ: 16-25

Μία ακόμα τεράστια επιτυχία λοπόν για τον σύλλογό μας όπου θα έχει πλέον και τις δύο ομάδες του (άνδρες - γυναίκες) στην Α2. Μία προσπάθεια που συνεχίζει να φέρνει επιτυχίες καθώς μέσα σε 9 χρόνια ανέβασε και τα δύο τμήματά του στην Α2 πανηγυρίζοντας συνολικά 5 πρωταθλήματα.

Ας τα θυμηθούμε:
  • 2005-2006: Άνοδος ομάδας Ανδρών από την Β\' στην Α\' Κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ.
  • 2006-2007: Άνοδος ομάδας Ανδρών από την Α\' Κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ στην Β\' Εθνική Κατηγορία.
  • 2007-2008: Άνοδος ομάδας Γυναικών από την Β\' Κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ στην Β\' Εθνική Κατηγορία.
  • 2010-2011: Άνοδος της ομάδας Ανδρών από την Β\' Εθνική στην Α2 Εθνική κατηγορία.
  • 2013-2014: Άνοδος την ομάδας Γυναικών από την Α\' Κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Τέλος ο σύλλογός μας για γιορτάσει την επιτυχία του αυτή δημιούργησε την παρακάτω πρόσκληση:

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες, φίλοι & μέλη του συλλόγου μας

ο Σύλλογος Α.Ο. Παλλήνης με χαρά σας προσκαλεί όλους την Κυριακή 11 Μαίου στις 18:00 στο Νέο Κλειστό γήπεδο Κάντζας.

Θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση γονέων  από τους προπονητές των τμημάτων για την εξέλιξη των αθλητών/τριών μας καθώς  & φωτογράφιση  των τμημάτων του Συλλόγου μας.

Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές & αθλήτριες να προσέλθουν με τις εμφανίσεις τους. 

  • 18:00 - 19:00: Ενημέρωση – Φωτογράφιση
  • 19:00: Γιορτή ανόδου της Γυναικείας μας ομάδας στην Εθνική Κατηγορία Α2

Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε  τις προϋποθέσεις που συμβάλλουν στην πρόοδο των αθλητών/αθλητριών και ομάδων μας & να γιορτάσουμε ακόμα μία επιτυχημένη λήξη  αγωνιστικής περιόδου.  

Ο Σύλλογός μας πλέον μετρά άλλη μία μεγάλη επιτυχία, εκτός από  την ομάδα των Ανδρών μας που ήδη αγωνίζεται στην Εθνική κατηγορία Α2 & έφτασε στην 3η θέση της κατάταξης για την φετινή αγωνιστική περίοδο,  η ομάδα των Γυναικών μας την Δευτέρα παρέλαβε το κύπελλο της Β΄Εθνικής & προκρίθηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

Σας περιμένουμε 


Δ.Σ. Α.Ο. Παλλήνη