Το ρόστερ της γυναικείας ομάδας

Βαγγέλη Οικονόμου.

Αποχωρήσεις

Κατ' αρχάς, η νέα σεζόν θα ξεκινήσει χωρίς την πασαδόρο και αρχηγό μας, Σοφία Πολίτη, τα επαγγελματικά σχέδια της οποίας θα την φέρουν κατά πάσα πιθανότητα εκτός Αθηνών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις του τμήματος. Σοφία, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλα σου τα σχέδια!

Συνεχίζοντας στο μέτωπο των πασαδόρων, η Ζωή Κατοίκου και η Χριστιάνα Λάιου θα αγωνιστούν την ερχόμενη χρονιά στην Ένωση Γαλατσίου και στον ΓΣ Γλυκών Νερών αντίστοιχα (με την μορφή υποσχετικής επιστολής) ενώ η Δέσποινα Κιούρκου από τις ακραίεςτη νέα σεζόν θα αγωνιστει με την ομάδα του Χολαργού. Τέλος, στον τομέα των κεντρικών, η Μαργαρίτα Οικονομοπούλου μετεγράφη στον ΖΑΟΝ και η Σύλβια Σκλάβαινα στον ΣΦΑΜ «Φοίβος». Ευχόμαστε σε όλα τα κορίτσια καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες!

Τέλος, την φετινή χρονιά η ομάδα μας θα στερηθεί τις υπηρεσίες της Νατάσας Τζίμα, διαγωνίου μας κατά τα δύο τελευταία χρόνια, η οποία θα κάνει ένα διάλειμμα από τις αθλητικές της υποχρεώσεις.

Μεταγραφές

Εν όψει των ανωτέρω αποχωρήσεων, η ομάδα μας ανακοινώνει την μεταγραφή της πασαδόρου, Κωνσταντίνας Νικολαΐδου, η οποία πέρσι αγωνιζόταν στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Στην ίδια θέση θα αγωνιστεί η νεαρή Ιωάννα Κούτσικου, η οποία μετεγράφη στην ομάδα μας από την Γαία Σπάτων.

Ο Σύλλογός προχώρησε, επίσης, στην μεταγραφή της Ιωάννας Κατσαντώνη, η οποία τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας στην θέση της διαγωνίου.

Η Ευαγγελία Χαραλάμπους, συμπαίκτρια της Κωνσταντίνας πέρσι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, θα ενισχύσει την ομάδα μας στην θέση της κεντρικής. Τέλος, η Ελένη Βονόρτα, αθλήτρια και αρχηγός μέχρι πρότινος της ομάδας της Ίριδος, θα αγωνιστεί φέτος στην ομάδα μας και δη στην θέση της ακραίας.

Καλωσορίζουμε όλα τα κορίτσια στην ομάδα μας!

Ανανεώσεις

Στον τομέα των ακραίων, η Αλεξία Στάθη, η οποία αγωνίζεται από το 2011 στην ομάδα μας είναι πλέον από τις «αρχαιότερες» παίκτριές μας, η Δήμητρα Καραμπάγια και η Χρύσα Γιαννέλου ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Σύλλογό μας και . Οι δύο πρώτες, μάλιστα, είναι και προπονήτριες στα αναπτυξιακά τμήματά μας, προετοιμάζοντας τις «διαδόχους» τους!
Συνεχίζοντας στον τομέα της υποδοχής, τις υπηρεσίες τους ως λίμπερο θα παράσχουν και φέτος οι αθλήτριές μας, Ίρμα Κούρτη και Ελεάνα Μπάγια, οι οποίες είναι γεννήματα - θρέμματα του Συλλόγου.

Τέλος, η Άννα Λάμε – η οποία παραχωρήθηκε για ακόμη μια χρονιά με υποσχετική από τον ΓΑΣ Χολαργού – και η Ντενίζ Στεργάκου, που προερχόμενη από τα αναπτυξιακά τμήματά μας έκανε πέρσι τις πρώτες εμφανίσεις της στην Α2, θα συνεχίσουν στην θέση των κεντρικών μπλοκέρ.

Το ρόστερ

Πασαδόροι: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη, Ιωάννα Κούτσικου
Ακραίες: Αλεξία Στάθη, Δήμητρα Καραμπάγια, Χρύσα Γιαννέλου, Ελένη Βονόρτα
Διαγώνιος: Ιωάννα Κατσαντώνη
Κεντρικές: Άννα Λάμε, Ντενίζ Στεργάκου, Ευαγγελία Χαραλάμπους
Λίμπερο: Ελεάνα Μπάγια, Ίρμα Κούρτη
Προπονητής: Βαγγέλης Οικονόμου

Ευχόμαστε σε όλη την ομάδα καλή ξεκούραση προς το παρόν και καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες!