Νίκη για τις γυναίκες μας, 3-1 την Σάμο

Πριν την έναρξη του αγώνα η ατμόσφαιρα φορτίστηκε συναισθηματικά καθώς ο σύλλογός και οι αθλήτριές μας ευχαρίστησαν τον κ. Τουρνάκη, νυν προπονητή της Σάμου, για την συνεργασία που είχαμε τα δύο προηγούμενα χρόνια παραδίδοντάς του μία ανθοδέσμη και πολλές αγκαλιές.

Αγωνιστικά τώρα, αυτή ήταν και η πρώτη εντός έδρας νίκη για την ομάδα μας όπου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο 1ο σετ οι φιλοξενούμενες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, πίεσαν την υποδοχή μας και έχοντας μάλιστα και τις απαραίτητες λύσεις στην επίθεση κατάφεραν να αφνιδιάσουν την ομάδα μας και να κατακτήσουν το 1ο σετ. Παρόμοια εικόνα και στο 2ο σετ με διαφορετική ομως κατάληξη καθώς η υποδοχή μας κράτησε στα δύσκολα σημεία. Στα επόμενα δύο σετ τα κορίτσια μας ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην υποδοχή της Σάμου φτάνοντας πολύ εύκολα στην ανατροπή και στο τελικό 3-1.

Για την ιστορία:

1ο σετ: 19-25, 2ο σετ: 25-20, 3ο σετ: 25-6, 4ο σετ: 25-14

Την επόμενη αγωνιστική τα κορίτσια μας ταξιδεύουν στην Ρόδο όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα την Κυριακή, 11/12 και ώρα 13:00