Τέλος της σεζόν για τις γυναίκες μας

της προβλεπόμενης στην προκήρυξη νέας ενδιάμεσης Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ της Α1 και στην Α2 Εθνικής Κατηγορίας).
 
Οι αρχικοί στόχοι της ομάδας ήταν σαφώς υψηλότεροι, όμως μία σειρά από τραυματισμούς (και όχι μόνο) επηρέασαν την πορεία της. Ήδη στο πρώτο φιλικό της ομάδας είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό της Χρύσας Γιαννέλου (ρήξη χιαστού), ο οποίος την άφησε έξω όλη την χρονιά. Στη συνέχεια, το πρωτάθλημα ξεκίνησε με τον προπονητή μας κ. Οικονόμου να μην έχει στην διάθεσή του μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου δύο αθλήτριες, την Ιωάννα Κατσαντώνη και την Άννα Λάμε, η οποίες ακόμη ανάρρωναν από τραυματισμούς που είχαν υποστεί την προηγούμενη χρονιά. Η Λάμε, μάλιστα, μπόρεσε να αγωνισθεί σε ένα μόλις παιχνίδι τελικά, καθώς εν συνεχεία υποτροπίασε, μένοντας έξω όλη την υπόλοιπη σεζόν. Οι ατυχίες, πάντως, συνεχίστηκαν, καθώς τον Νοέμβριο η Ιωάννα Κούτσικου τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγώνων για  δύο μήνες, ενώ η Ίρμα Κούρτη αποχώρησε από την ομάδα, καθώς για λόγους εργασίας αναχώρησε για το εξωτερικό.
 
Παρόλες τις δυσκολίες, ο προπονητής μας κατάφερε να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, ιδιαίτερα στην έδρα μας, όπου η ομάδα μάζεψε πολλούς βαθμούς και έβαλε δύσκολα σε ομάδες που τερμάτισαν σε υψηλότερη θέση (3 ήττες με σκορ 2-3 από Ηλυσιακό, Πανιώνιο και ΖΑΟΝ), πλην όμως οι εκτός έδρας κακές εμφανίσεις της ομάδας μας δεν της επέτρεψαν να τερματίσει σε υψηλότερη θέση.
 
Ο τελικός απολογισμός σε μία πολύ δύσκολη χρονιά, είναι 8η θέση, με 24 βαθμούς σε 20 αγώνες, 7 νίκες και 13 ήττες.
 
Την κατηγορία έχουν αποχαιρετίσει ήδη οι ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου, ΡΣΦΠ Τελχινίς και ΑΣΣ Αναγέννηση, ενώ την άνοδό τους μέσω μπαράζ διεκδίκησαν οι ΑΟΦ Πορφύρας και ΑΟ Ηλυσιακός (με τον πρώτο να έχει ήδη προκριθεί στο τελικό τουρνουά ανόδου που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες στην Λαμία).
 
Δείτε την τελική βαθμολογία εδώ.

 
Αθλήτριες: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη, Ιωάννα Κούτσικου, Αλεξία Στάθη, Δήμητρα Καραμπάγια, Χρύσα Γιαννέλου, Ελένη Βονόρτα, Ιωάννα Κατσαντώνη, Άννα Λάμε, Ντενίζ Στεργάκου, Ευαγγελία Χαραλάμπους, Ελεάνα Μπάγια, Ίρμα Κούρτη
Προπονητής: Βαγγέλης Οικονόμου
 
Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλες τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ για τις προσπάθειές τους και να τους ευχηθεί καλή ξεκούραση με υγεία.