Πέρασαν δύσκολα από την έδρα και του Ιωνικού Ν.Φ.

O Ιωνικός κατάφερε να τα εκμεταλλευτεί και έτσι πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 1-0 (25-20). Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ με την Παλλήνη να αδυνατεί να βρει ρυθμό, τα λάθη να συνεχίζονται και τους γηπεδούχους να παίζουν καταπληκτική άμυνα (25-18). Οι άνδρες μας βρέθηκαν αντιμέτωποι με την 1η τους ήττα στο πρωτάθλημα αν και στην θέση αυτή (2-0) είχαν βρεθεί ξανά με αντίπαλο τον Μίλωνα και στο τέλος ήταν αυτοί που χαμογέλασαν πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή (3-2). Ίδιο έργο και στην Ν. Φιλαδέλφεια καθώς η Παλλήνη το έκανε ξανά και πανηγύρισε την νίκη διατηρώντας το αήττητό της. Εύκολα το 1-2 (14-25), πιο δύσκολα το 2-2 (22-25). Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι είχε γυρίσει, ο Ιωνικός είχε τις απαντήσεις και κατάφερε να πάρει μία διαφορά που τον έφερνε κυριολεκτικά μία ανάσα από μία σπουδαία νίκη. Όμως το 12-8 υπέρ του Ιωνικού έγινε 12-15 (2-3) με ένα εντυπωσιακό 7-0 σερί που τα είχε όλα, άμυνες, άσσους, μπλοκ, επιθέσεις.

Με την νίκη αυτή η Παλλήνη διατηρήθηκε 1η στην βαθμολογία έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από το 2ο Ρέθυμνο, ενώ στην 3η θέση ανέβηκε ο Μίλωνας.

Δείτε την βαθμολογία εδώ

Η σύνθεση της ομάδας: Αναστάσιος Αντωνάκης, Χρήστος Κουλοχέρης, Γιώργος Κατσιαούνης, Γιώργος Χριστόπουλος, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Φερνάντο Μπιλλήρης, Κων/νος Μήττας, Δημήτρης Ψάρρης, Δημήτρης Τσικάτος, Κώστας Βογιατζίδης, Άρης Στυλιανόπουλος.


Προπονητής: Βασίλης Ξεροβάσιλας
Έφορος: Κώστας Νήρας

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας στις 5 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 όπου θα υποδεχθεί στο κλειστό της Κάντζας τον Ηρακλή Χαλκίδας (ισοβαθμεί στην 2η θέση του Β ομίλου της Α2) για τον θεσμό του κυπέλλου σε μία πολύ σπουδαία αναμέτρηση.