Ασταμάτητη η ανδρική μας ομάδα

Όλα αυτά στην θεωρία καθώς στην πράξη η Παλλήνη μετέτρεψε το ντέρμπι κορυφής του Α' ομίλου της Α2 σε παράσταση για έναν ρόλο. Η ομάδα μας έπαιξε καταπληκτικό βόλεϊ σε όλους τους τομείς και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους κρητικούς οι οποίοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα, μη περιμένωντας τέτοια απόδοση από εμάς. Αποτέλεσμα το εμφατικό 25-8 του 1ου σετ. Στο 2ο σετ η κατάσταση διαφοροποιήθηκε, το Ρέθυμνο ισόρροπησε το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το 11-11. Στην συνέχεια ένα μικρό σερί οδήγησε το σκορ στο 16-12 με την Παλλήνη διατηρεί χωρίς δυσκολίες την διαφορά μέχρι το τέλος (25-20). Στο 3ο σετ τα πράγματα ήταν ακόμη πιο εύκολα για εμάς καθώς το Ρέθυμνο δεν πίστευε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι, υπέπεσε σε πολλά λάθη κάτω από την ασφυκτική πίεση της ομάδας μας σε σέρβις και επίθεση και έτσι φτάσαμε στο τελικό 3-0 (25-16).

Μετά και την νίκη τους αυτή οι άνδρες μας παρέμειναν 1οι και αήττητοι στην βαθμολογία με 20 βαθμούς, με το Ρέθυμνο να ακουλουθεί στην 2η θέση με 15 και την Ρόδο στην 3η με 14.

Δείτε την βαθμολογία εδώ

Το επόμενο σαββατοκύριακο δεν θα γίνουν αγώνες πρωταθλήματος, καθώς ξεκινάνε οι υποχρεώσεις του κυπέλλου με την ομάδα μας να υποδέχεται τον Πανιώνιο (τον οποίο θα αντιμετωπίσει και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος) την ερχόμενη Κυριακή στις 19:30 στην Κάντζα.