6x6 για τους άνδρες μας...

Αγωνιστικά η ομάδα μας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα παρά μόνο στο τέλος του 1ου σετ όπου η γηπεδούχος πλησίασε στο 22-24 (22-25). Η συνέχεια ήταν για την Παλλήνη όπου κατέκτησε εύκολα τα 2 επόμενα σετ (19-25, 18-25) με τον προπονητή μας να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές μας ώστε άπαντες να είναι ετοιμοπόλεμοι για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με το Ρέθυμνο. Οι κρητικοί βρίσκονται στην 2η θέση και μόλις 2 βαθμούς διαφορά από την κορυφή όπου απολαμβάνουν οι άνδρες μας από την αρχή του πρωταθλήματος.

Δείτε την βαθμολογία εδώ

Η σύνθεση της ομάδας: Αναστάσιος Αντωνάκης, Χρήστος Κουλοχέρης, Γιώργος Κατσιαούνης, Γιώργος Χριστόπουλος, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Φερνάντο Μπιλλήρης, Κων/νος Μήττας, Δημήτρης Ψάρρης, Δημήτρης Τσικάτος, Κώστας Βογιατζίδης, Άρης Στυλιανόπουλος.


Προπονητής: Βασίλης Ξεροβάσιλας
Έφορος: Κώστας Νήρας

Για την ιστορία η αποστολή αναχώρησε το βράδυ της Παρασκευής (21:00) από τον Πειραιά και έφτασε στο νησί Σάββατο 08:30. Στην συνέχεια η ομάδα κατέλυσε στο ξενοδοχείο Λασία, το οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία του, ώστε να ξεκουραστεί και να γευματίσει πριν τον αγώνα. Στην συνέχεια ακολούθησε το παιχνίδι ενώ το βράδυ του Σαββάτου βρήκε τους άνδρες μας να απολαμβάνουν τους μεζέδες του κυρ Αντώνη. Η αναχώρηση έγινε την Κυριακή το πρωί αεροπορικώς με την αποστολή να φτάνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 09:00.